Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Összefogás Levente gyógyulásáért

Sopron - A segíteni akarás, az összefogás újabb példáját adják művészek, vállalkozók, barátok és ismeretlenek, akik továbbra is fáradhatatlanul támogatják a soproni Bakonyi Levente újabb őssejtkezelését.
„Kedves Nénik és Bácsik! Bakonyi Levente vagyok, egy halmozottan sérült soproni kisfiú. Szeretettel meghívlak benneteket a GYIK-ban megrendezendő jótékonysági bulira, ahol a méltán híres Prakker zenekar ellenszolgáltatás nélkül zenél. Anyukám és apukám nagyon szeretné, ha jobban lennék és a buli jegybevételének segítségével újra el tudnánk utazni Kínába, őssejtbeültetésre. A buli május 10-én este hétkor kezdődik. Jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, az ára 1500 forint.

Szeretném, ha eljönnétek, mert minden vágyam megölelni az apukámat, az anyukámat és a testvéremet is. Sajnos erre most nem vagyok képes" – ez a megható meghívó olvasható az interneten. A levelet persze nem a hat és fél éves Bakonyi Levente, hanem édesanyja, Orbán Gabriella írta, aki töretlen energiával szervezi oxigénhiányos állapotban született s emiatt mozgássérült kisfia gyógykezeléseit. Levente kétszer utazott már Kínába, és szülei a kezelések pozitív hatását látva további őssejtbeültetésekre gyűjtenek.

Levente nagyon jól reagált az eddigi őssejtkezelésekre.
Levente nagyon jól reagált az eddigi őssejtkezelésekre.


Bakonyiék sikerrel szerepeltek A széf című tévéműsorban is, amelynek keretében az adólevonások után 3,3 milliót nyertek. Az édesanya elcsukló hangon meséli, hogy bármerre fordulnak, segítő kezekre találnak, amit nem tudnak eléggé megköszönni. Legutóbb egy soproni érdekeltséggel bíró osztrák üzletember utalt át Levente számlájára egymillió forintot...
Támogatják a szép szemű kisfiú gyógykezelését művészek is: május 9-én 19 órakor az evangélikus templomban Bálint Natália ének- és Szabó Balázs orgonaművész ad koncertet.

A hangversenyen adományokat gyűjtenek a kisfiúnak. A Colossóban április 18-án Levi’s night címmel az elmúlt tíz év elektronikus zenéjét bemutató estet szerveznek, s a teljes jegyárbevételt (1000 forint/fő) felajánlották Bakonyi Leventének.


Olvasóink írták

  • 1. Hajni* 2008. március 21. 14:43
    „Ez igen emberek! Jó olvasni,hogy a bajban összetartanak a soproniak és sokan támogatják a kisfiú gyógyulását elősegítő őssejtbeültetést! Leventének mielőbbi gyógyulást kívánok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kihagyták Brennbergbányát az ipartörténeti könyvből

Brennbergbánya - Brennbergbányát egyszerűen kihagyták az ipar történetét bemutató könyvből.… Tovább olvasom