Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Összefogás a Bünker közért

A fejlesztés a megnyert pályázat mellett helyi vállalkozások és magánemberek felajánlásainak segítségével valósulhat meg.

A Soproni Evangélikus Alapítvány a MOL Magyarország Zrt. Zöldövezeti Programja keretében négyszázötvenezer forint támogatást nyert az „Összefogás a Bünker közért" című pályázat megvalósítására. A pályázat célja Sopron egyetlen belvárosi zöldterületének, a Bünker köz mentén fekvő közparknak az élettel való megtöltése.

A Gyülekezeti Ház melletti rézsűs területen három fát és százötvenöt cserjét fognak elültetni, az épület előtt virágágyásokat alakítanak ki, illetve több mint háromszáz négyzetméteres gyepfelület is lesz. Mindezt két pad, két információs tábla, valamint madárodúk egészítik majd ki.

A fejlesztés a megnyert pályázat mellett helyi vállalkozások és magánemberek felajánlásainak segítségével valósulhat meg.

A növények ültetésére június 17-én, szerdán 9 órakor, eső esetén június 18-án 9 órakor kerül sor a Bünker közben. Aki szeretne részt venni ebben a szépítésben, örömmel látják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó napjuk volt az újkéri horgászoknak

Az Újkéri Horgászegyesület hagyományos horgászversenyén összesen 185 kilogramm halat fogtak ki,… Tovább olvasom