Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Országos versenyen győzött a fodrász

Soproni fodrász is sikerrel szerepelt a közelmúltban rendezett országos ipartestületi versenyen.
Veress-Győri Sándor idén már harmadik alkalommal nevezett be a Magyar Országos Szakmai Ipartestület évente megrendezésre kerülő fodrászversenyére, és Budapestről ezúttal győzelemmel térhetett vissza Sopronba. Nemcsak a felnőtt női hajvágás első helyezését szerezte meg, de a nap hajszíne is az ő kezei által készült el.

– Minden évben rendkívül színvonalas versenyt szervez az ipartestület, a versenyzők pedig nagyon felkészültek – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Veress-Győri Sándor, a soproni Scarbantia Rt. várkerületi szépségszalonjának munkatársa. – Jóllehet, végig a saját feladatomra koncentráltam, mikor végeztem, legalább tíz olyan munkát láttam magam körül, amelyik megérdemelte volna az első helyezést, vagy nemzetközi versenyen is indulhatott volna. Mindamellett nagyon örülök, hogy végül nekem ítélték az első helyezést.

Sándor tavalyelőtt ugyanezen a versenyen 8., tavaly pedig 6. lett. – Sikeremet – úgy gondolom – menyasszonyom támogatásának is köszönhetem, aki ugyanezen a versenyen, ugyanebben a kategóriában a hatodik helyezést szerezte meg – folytatta a fodrász. – Felkészítő mesterem Kászonyiné Tóth Ildikó volt, de sokat segített az üzletvezető, Tóth József is.

A versenyzők a hajszínt már előre elkészítették, így a helyszínen már csak a vágásra és szárításra került sor. Erre hatvan perc állt rendelkezésre. – A huszonöt döntős nevező tükörszámot húzott, így csak a sorszám és nem a név alapján rangsoroltak bennünket – tette hozzá Sándor. – A nap hajszínét szintén az általam festett, szőke alapon pink és lilás árnyalat nyerte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eladják a Hotel Marónit

A Hunguest Hotels Zrt. előrehaladott tárgyalásokat folytat a soproni Hotel Maróni értékesítéséről. A szálloda értékét több százmillió forintra becsülik. Dr. Havasi József, a Hunguest Hotels Zrt. vezető jogtanácsosa érdeklődésünkre annyit közölt, valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, s megállapodás esetén sor kerülhet – akár már az év végén – a tulajdonosváltásra. Tovább olvasom