Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

''Örömteli volt a soproni utazás''

Győr-Moson-Sopron - „Akik részt vettek a soproni Guinness-rekord-kísérletben, azok örülnek, akik kimaradtak belőle, sajnálják” – ez a végkicsengése a Kisalföld soproni szerkesztősége által a megye óvodásai és kisiskolásai számára szervezett kezdeményezésnek.
„Nagyon jól éreztük magunkat Sopronban, lélekemelő volt ennyi csöppség szájából hallani a szebbnél szebb dalokat"; „mind a gyerkőcök, mind a kísérő pedagógusok és szülők számára nagy élményt jelentett a közös éneklés"; „öröm volt a soproni út"; „köszönjük a szervezőknek, hogy ilyen egyedülálló programra jöhettünk el"; „akik részt vettek a Guinness-rekord-kísérletben, gyerekek, pedagógusok, szülők, azok örülnek, akik kimaradtak belőle, azok sajnálják" – ilyen és ehhez hasonló vélekedésekkel találkoztunk, amikor arról érdeklődtünk, rendben hazaértek-e a megye megannyi szegletéből érkező óvodás- és iskoláscsoportok a soproni Guinness-rekord-kísérlet után.

Mint arról tegnapi számunkban beszámoltunk, a soproni Fő téren a megye tizennégy településéről összesen kétezer-kétszáz óvodás és kisiskolás énekelte együtt – az ország legnagyobb gyermekkórusaként – Sarkady Sándor verseit, amelyet T. Horváth József előadóművész zenésített meg. A kisgyermekek Guinness-rekordot felállító közös szerepléséről hangfelvétel készült, a Télkergető című CD, ha minden a tervek szerint alakul, Mikulásra készül el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új elnököt választott a mezőgazdasági zrt.

Hegykő - Dr. Varga Gábor, a Hegykői Mezőgazdasági Zrt. új elnök-igazgatója csütörtökön… Tovább olvasom