Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Opel Astra és Opel Corsa karambolozott Sopronban - fotókkal

Vasárnap egy szürke és egy sárga Opel ütközött a Csengery utcai vasúti aluljárónál. Egy sérültet kórházba kellett szállítani.

 

Információnk szerint egy embert kórházba szállítottak a mentők.


Két Opel ütközött Sopronban. Fotók: Torma Sándor.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. molyhos_tölgy 2010. május 10. 17:45
  „Marizza24!

  nem védem, mert tom hogy hibás volt. csak azt mondtam h tetszik, h nem mossa magát!! sajnos a mai viládban ezt ritkaság. az esetek 99% a védkes az utolsó utáni pillanatban is az ártatlanságát bizonygatja...
  csak ezért írtam amit írtam!”
 • 31. Marizza24 2010. május 09. 22:49
  „Azért már nehogy téged sajnáljunk meg ...

  molyhos_tölgy .. azért nehogy már szenté avassuk. belátta a hibáját? Hát még jó, hogy nem azt mondja, hogy hey miért jött valaki a másik sávban ... hurrá nem tagadja le a nyilvánvalót, ez aztán a bátorság, gratulálok.

  a következményeket meg azért vállalja mert KÖTELEZŐ.”
 • 30. molyhos_tölgy 2010. május 04. 20:41
  „kedves Marizza24!!

  szerintem nem kellene gabobenot letámadnod! elég korrekt emberrnek tűnik, hogy belátta a hibáját, mert hibázott és vállalja a következményeket. elég nagy trauma lehetett neki a baleset nem kellene még tetézni a gondjait rágalmakkal!!!

  gabobeno!! úgy vélem egyenes jellem lehetsz. tetszik a bátorságod, hogy elmerted mondani a baleset körülményeit és hogy nem mosod magad...”
 • 29. gabobeno 2010. május 04. 05:48
  „Nem én mondtam hogy mennyivel mentem, hanem a szakértő, ha elolvasod rendesen amit irtam, leirtam, hogy miért nem tudtam fékezni. A srác meg azért ordibált, hogy fordítsam már meg a lányt de én nem akartam mivel, ha tudod az az elsősegélyt egy ilyen balesetnél nem szabad mozgatnia sérülted, mert a gerince is megsérülhetett.Egyébként megnéztem a képeket, igen télleg eltoltam a sárga opelt, de ez abbol van hogy ő fékezett és alapbol igy kisebb volt a lendülete.
  Meg annyit hogy én voltama balesetnél a rokonaid voltunk a balesetnél, a Nábrády főorvos volt a balesetnél, a szolgálaton kivüli rendőr volt a balesetnél, meg a kiérkező zsaruk meg mentősök. Ne akard légyszives megmondani hogy mi történt”
 • 28. Marizza24 2010. május 03. 20:11
  „Mi az, hogy nem tudtál fékezni? Ne vicceljél már! A sárga opel teljesen lefékezett, nálad peddig semmilyen féknyom sem volt, ne mond már azt, hogy ugyanolyan sebességgel mentetek ....
  A híres odameneteről meg annyit h a "srác"-nak ordibálnia kellett neked hosszú időn át, mielőtt magadhoz tértél volna ...”
 • 27. SZILAJ 2010. május 01. 20:10
  „Korrekt vagy, ehhez nincs mit hozzá tenni.... Emberek vagyunk és néha hibázunk....
  Jobbulást kívánok a sérülteknek.”
 • 26. gabobeno 2010. április 29. 17:08
  „Sziasztok!

  Szeretnék hozzászólni a cikkhez, mert látom megy az anyázás, meg sárdobálás találgatás stb.
  Előszőr is én okoztam a balesetet, én vezettem a szürke opelt. A történtekért a teljes felelőséget vállalom, és vállaltam is ez benmn van a jegyzőkönyvben, egyértelmüen én voltam a hibás.
  A tények 45-50 km/h-val hajtottam az aluljáróban. Sajnos a munkahelyi gondokat nem tudtam a kocsiajton kivül hagyni, épp munkából mentem haza. Egy pillanatra elvesztettem a figyelmem vezetés közben és sajnos ez pont a kanyarban volt. Arra figyeltem fel, hogy a szembejövő fékez, én nem tettem mert nem volt rá lehetőségem. Az téves hogy toltam a másik kocsit, nem összejöttünk, megállitottuk, egymást hisz azonos sebességgel haladtunk.Kedden voltam benn a vétlen kocsiban ülöknél , akkor azt mondták a lánynak léprepedése,, bordatörése,és arczuzódása van. A vezető srácnak csukló és lábtörése van. Nekik is elmondtam mi történt, és hogy nagyon sajnálom az esetet. Én lennék a legboldogabb ha vissza tudnám csinálni az esetet. A rendőrök leszondáztattak,nem voltam ittas, nekik is elmondtam mi történt. magamtól szálltam ki a kocsiból és mentem a lánynak segíteni, mert arcal a patkára borulva feküdt. Nem szivesen mozgattam, mert ilyenkor nek szabad hisz a gerince is sérülhetett, , de az ölembe vettem a fejét mert nem akartam hogy megfulladjon. Hálistennek a gerincével nem történt gond, de igy is épp elég ami történt. Nekem könyebb sérüléseim vannak, a biztosnági öv és a légzsák megfogta. Nem olvastam végig minden hozzászólást, de ugy éreztem jobb tisztázni a helyzetet.”
 • 25. Ritt 2010. április 27. 19:44
  „LuciusCorneliusSullaFelix Ha kell a vesém nagyon szívesen odaadom ,van belőle +1,sőt még papírom s van róla,hogy bármi ami életet ment odaadom ha olyan van.Tudod én gondolok másokra!Itt nem az övről van a szó hanem ki és miért okozta a balesetet.Egyébként az én oktatom mikor vizsgáztam,elmesélte ő azért él még mert nem volt bekötve és mindig legyen 1 vágószerszám oldalt az ajtónál ha úgy van le tudd vágni mert lehet az öl meg.”
 • 24. Marizza24 2010. április 27. 15:33
  „A lába nem tört el, de valóban megsérült és műteni kell a lábát / térdét ...”
 • 23. kadinka 2010. április 27. 12:37
  „Ha valakit érdekel,kicsit több info van a sorontv.hu-n.”
 • 22. Kukac40 2010. április 26. 21:50
  „Az öv használat melett legalább anyi érvet lehet felhozni, mint ellene. Ez a baleset viszont nem azért történt mert valaki nem volt bekötve. Ha tudom, hogy elesek leülök előtte. Most már a vétlen is tudja, hogy bekellett volna kötni. Bár nemtudom milyen sérülései lettek szegénynek, de úgygondolom, hogy a lábait nem védte volna meg az öv. A képet nézve úgygondolom, hogy az törött. Remélem nincs igazam ebben. Mielőbbi gyógyulást a sérülteknek, 5 év letöltendőt a vétkesnek.”
 • 21. Marizza24 2010. április 26. 15:05
  „elárulom: ne gyere vissza ide, én is csak idegesítem magam vele, hogy őket olvasom...

  ha az ő rokonukról, barátjukról lenne szó, nem lenne ilyen nagy a pofájuk. ennyi.

  mki tudja h be kellett volna kötni az övet, ezen nem lehet változtatni, de azzal az idiótával persze senki sem foglalkozik aki a szemben lévő sávban jön és nem esett semmi baja az égadta világon, mert ez persze így szokott lenni, akkor is ha be van kötve, ha nincs, a baleset okozónak soha nem esik semmi baja.”
 • 20. elárulom 2010. április 26. 12:57
  „Még mindig azon tépitek a szátokat hogy be kell vagy sem az övet kapcsolni?Most jöttem a kórházból,szarúl néznek ki ha ez megnyugtatja a lelketeket!!!!Mi van a szürke bambuló Opel sofőrjével???????Arról miért nem írtok fikázódva MI???????????Mi a tökömet keresett a "másik" sávban?????????????????MI az istenért nem fékezett??????Nem arról szól a cikk hogy mi a helyes vagy sem,és higgyétek el Ők tudják hol hibáztak,de le merem fogadni a srác aki a vétkes volt az arányában kisebb büntetést fog kapni mint Ők azért hogy nem kötötték be magukat!Min anyagi,mind egészségi szempontból......”
 • 19. kurbli 2010. április 26. 11:19
  „A biztonsági öv azért "passzív biztonsági berendezés" akárcsak pl. a légzsák, stb. mert a balesettől nem véd meg, de baj esetén megvédhet, vagy a sérülést csökkenti.
  Én nem a csipogás miatt, sőt nem is a rendőr miatt kapcsolom be,hanem van annyi eszem, hogy lehetek én akár milyen óvatos, engem is érhet baleset, sőt okozhatok is....
  Nézzetek körül a parkolókban, hány olyan autót látni, amibe az öv "alapból" be van kapcsolva akkor is, amikor nem ül benne senki!
  Az ilyen ember nem a jelzőrendszert veri át, hanem saját magát!
  Persze van véglet, amikor éppen a bekapcsolt öv miatt van a súlyosabb sérülés, vagy a halál, de nem ez a jellemző.
  Van ismerősöm, műtős a kórházban, amikor tanult vezetni, azt mondta, hogy a vizsga után ugyan nem fogja bekapcsolni, mert sok olyan sérültet látott, akinek éppen a biztonsági öv okozott váll, kulccsonttörést.
  De annyi esze nincs, hogy nekik be volt kapcsolva, azért kerültek (igaz hogy sérülten) a műtőbe, de akinek nem volt bekapcsolva, azt nem látta, mert azt nem a műtőbe vitték................

  persze mindenki a saját biztonságát kockáztatja, csak kicsit kellemetlen, ha én okozok véletlen balesetet, és a vétlen pont azért sérül meg súlyosan, mert felelőtlen volt, nem használta az övet.
  akkor száll el az agyam, amikor látokegy autót, a szülők bekötve, a kisgyerek pedig a hátsó ülésen, vagy éppen az első ülések között ugrál, desajna van mikor elöl az anyuka ölében van.....”
 • 18. fura 2010. április 26. 10:09
  „Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy hányan dudáltak vagy integettek, amikor a megengedett sebességet betartva haladtam.Pedig nem csak a saját életemért hanem a körülöttem közlekedőkért is felelős vagyok nem?Nem kötötte be magát? Most megtanulta,lehet,hogy egyszer ez a történet menti meg másvalaki életét.Ismeretlenül is jobbulást kívánok.”
 • 17. Ritt 2010. április 26. 08:50
  „Itt a hozzászólások alapján most úgy jön le az egész,hogy azért történt a baleset mert nem volt biztonsági őv.Vicces,pedig a szürke autó ment rossz sávba és ezért balesetet okozott 1szabályossan közlekedővel.Talán a szürke autóst kéne ..<moderálva>”
 • 16. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. április 26. 00:40
  „#15molyhos_tölgy:Azért mert mintha ezt propagáltad volna.
  Én viszont szemtanúja voltam egy balesetnek ezelőtt 7 évvel. Egy piros Suzy Magyaróvár felől Bezenye irányába haladt 100-110 km/h-val, mikor ismeretlen ok miatt letért az útról és az út mentén lévő diófának csapódott. Az anyósölésen ülő középkorú nő még a helyszínen szörnyethalt, mivel az öve nem volt bekötve. Úgy nézett ki mint, egy rongybaba, kezei, lábai szétcsapva, fejel oldalra nyakolva....”
 • 15. molyhos_tölgy 2010. április 25. 22:22
  „drága LuciusCorneliusSullaFelix!!
  miből gondolod h nem használok biztonsági öve?? én csak elmondtam az előnyöket és a hátrányokat...”
 • 14. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. április 25. 22:06
  „#10Lobbo71:Aki meg akar halni, az ne kösse be az övet....
  Az övet be nem kapcsolókra szívesen kötnék nagyösszegű életbiztosítást....:)”
 • 13. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. április 25. 22:04
  „#8molyhos_tölgy:Jó, akkor ne csatold be.Úgyis sok vesére váró ember van Mo-on....
  Mo. a potenciális vesedonorok országa....”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sörbarátok gyásza: eltemették a Soproni Kinizsit - fotókkal

Sörbarátok síratták kedvenc sörüket Sopronban, s jelképesen urnába helyezték az utolsó üveg… Tovább olvasom