Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Aknában találtak rá Dzsordenre, a Sopronban eltűnt csivavára

Kutyasétáltatás közbe találtak rá a minap Sopronban eltűnt csivavára.
Öt nap után előkerült Dzsorden.

- Sopron külvárosában kutyasétáltatás közben talált rá egy férfi a szeretett csivavámra - közölte portálunkkal az október 15-én eltűnt eb gazdája. - Egy aknába esett bele, a póráza is rátekeredett. Az utolsó pillanatban érkezett a segítség.

Mint megtudtuk, Dzsordent a megtaláló kiszabadította a fogságból, majd hazavitte. S odahaza, a portálunkon megjelent híradás alapján vette fel a kapcsolatot a kutyus gazdájával.

Korábban:

Dzsordennek hívják azt a Sopronban eltűnt kutyát, amelyet október 15-óta hiába keresnek.

Mint azt a kisalfold.hu az eb gazdájától megtudta, azon a napon szokás szerint sétáltak a Baross utcában, majd egy óvatlan pillanatban kiszakította a pórázt a kezéből. Az eb azonnal elszökött, mert megijedt az járművek zajától.

A kutyust később látták még a Csengery utcában, ahogy húzta maga után a zöld keretes pórázt. A gazdák szerint az is lehet, hogy ezt már leszakította magáról.

 - Az esetet megosztottam a közösségi oldalamon is. Már kaptam értesítést, hogy megvan a kissé sötétbarna, fehér foltokkal tarkított, barna nyakörvet viselő kutyusom. Sajnos, késve értem ki a helyszínre. Már nem találtam ott. Most járom a várost, kiabálom a nevét, s plakátolok. Ahova csak tudom kiragasztom a rövid leírást és az elérhetőségemet - mondta el kétségbeesetten a gazda.

- Bízom benne, hogy jól van a csivavám, de azt is gondolom mostanra már nagyon éhes, szomjas és fáradt lehet. Reménykedem, mihamarabb előkerül. Nagy szükségem van rá, a levegőt jelenti az életemben. Igazi társam volt! - zárta olvasónk.

(Olvasónk, a kutyával kapcsolatos bejelentéseket a 30/926-5544-es telefonszámra várja).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron segített Csongornak - fotók

Sopron segített Csongornak - fotók
Sikeres volt a Csongornak szánt adománygyűjtés, segélyalapot is létrehoznak a településen. Tovább olvasom