Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Nyolcvankét kiállító kétezer négyzetméteren

Sopron - Pénteken nyitja meg kapuit és vasárnapig tekinthető meg a soproni IV. Pannon Design Bútor és Lakberendezési Kiállítás és Vásár. A rendezvény ingyenesen látogatható.

A Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter vezetése által szervezett háromnapos vásár célja, hogy a régióban élők megismerjék az itt működő kis- és középvállalkozók bútorait, lakberendezési termékeit abban bízva, hogy a minőségi kínálat elnyeri a látogatók tetszését és a hazai termékeket részesítik előnyben.

Míg az első vásáron 37 kiállító mutatta be a bútorvilág és a belsőépítészet széles választékát, az idei évi, IV. Pannon-design látogatóit már az ország minden részéből, 23 település 82 bútorgyártója, kereskedője, lakberendezője, dizájnere várja termékeinek és szolgáltatásainak bemutatásával.

A május 22-én 10.30 órakor kapuit nyitó háromnapos rendezvényhez a sportcentrum MKB-arénája több mint 2000 négyzetméteres területet biztosít. A vásár naponta 10–20 óráig látogatható. Az elmúlt évekhez hasonlóan a figyelem középpontjába a dizájnerek kerülnek, így az idei kiállításon a már nevet szerzett tervezőkön túl jelen lesznek a feltörekvő nemzedék képviselői is, hogy körképet adjanak a jelenlegi trendekről, környezetünk minőségi kialakításának lehetőségeiről.

A szervezők tudják, a lakáskultúra igen sokrétű és változatos, így nemcsak a bútordivatot kívánják bemutatni, hanem a kiegészítőket, burkolatokat és a belsőépítészeti lehetőségeket is, hangsúlyozva a környezetbarát és az energiatakarékos megoldásokat is.

A rendező Faipari Tudományos Alapítvány idén is lehetőséget ad a látogatóknak arra, hogy megismerjék, mi minden alakítható ki fából, üvegből, kovácsoltvasból lakáson belül és kívül. A Sopron és Vidéke Ipartestület standján egyedi cserépkályhák és kandallók várják az érdeklődőket, amelyek energiatakarékos megoldásokat kínálnak a lakások fűtésére. A szakmai programokon túl idén is színes rendezvényekkel várják az érdeklődőket. Lesz top tíz bútor és fiatal dizájnerek bemutatója, kereskedő-gyártó üzletember-találkozó, valamint az első évhez hasonlóan a gyermekek számára vasárnap délután aszfaltrajzverseny. Remélik, idén legalább nyolcezer látogató lesz kíváncsi a kiállításra, amihez az is hozzájárulhat, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az önkormányzat támogatásának köszönhetően a vásár ingyenesen tekinthető meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bútormustra az arénában

Megnyitotta kapuit a térség egyik legnagyobb és legszínvonalasabb szakmai kiállítása a soproni IV.… Tovább olvasom