Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

NYME-Microsoft megállapodás

Együttműködési megállapodást írt alá a Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) rektora és a Microsoft Magyarország marketingigazgatója.

– A Microsoft stratégiája kiterjed a hazai felsőoktatás támogatására is. Eddig már tizennégy hazai egyetem, közte a NYME műszaki laborjainak kialakításában közreműködtünk, valamint több tízezer tanár és hallgató számítástechnikai képzésében vettünk részt – jelentette ki Deme Csaba marketingigazgató a NYME szenátusa előtt. A NYME-vel most megkötött hosszú távú megállapodás a „Tiszta szoftver" keretében a programok helyi adaptációját, tanácsadást, az informatikai rendszerek működésének optimalizálását, ingyenes levelezési programok létrehozását szolgálja. Az együttműködés másik oldala, hogy a Microsoft, mint munkaadó, megnyitja kapuit a szakmailag kiváló és nyelveket beszélő egyetemisták előtt.

Gosztonyi Miklós

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Decemberben nyit az OBI

Sopronban, a Győri út környékén még az idén megnyíló OBI áruház nemcsak a város, hanem a nyugat-dunántúli régió otthonteremtő- és barkácsközpontjának szerepét töltheti be – hangzott el tegnap a multinacionális cég helyi alapkövének ünnepélyes letételénél meghívottak sokasága előtt. Mint azt Reiter László, az OBI hazai ügyvezetője hangsúlyozta: eddig a környékbelieknek Veszprémig kellett elmenniük, ha a „lakásból otthon" jelmondat jegyében szerették volna otthonukat formálni. Tovább olvasom