Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Nyilvános wc-nek használják - a város legbüdösebb buszvárója

Valakik nyilvános vécének használják a Lövér-fürdő előtti autóbuszváró kőépületet. A Holding rendületlenül takarít, ám a szag újra és újra visszatér.

Olvasónk hívta fel ismételten figyelmünket a Lövér körúti autóbuszmegállóban tapasztalható áldatlan állapotokra. A probléma nem újkeletű, nem oly távoli gyermekkorunkból még élnek bennünk az emlékfoszlányok az említett épületből kiáramló orrfacsaró szagokról, melyet olvasónk is említ. A bűz oka - az épület padlóján és falán éktelenkedő foltokból következtetve - hogy valakik nyilvános vécéként használják az épületet. Bár szagelemzők nem vagyunk, azt szinte biztosra vehetjük, hogy az illetők nemcsak kisdolgukat végzik az árnyat adó, eső elől menedéket nyújtó házikóban.

Kattintson a büdös buszváróért!

A kisalfold.hu felkereste a buszváró kőépületet, remélve, hogy lecsaphat egy szabálysértőre, aki épp összerondítja a várót, ám ilyent sajnos nem találtunk. Az épületben csak néhány graffity utalt arra, hogy valaki - dacolva a bűzzel - bemerészkedett oda.

A Lövér körúti buszvárók takarítását hetente kétszer, míg a fertőtlenítést hetente egyszer végzi a Sopron Holding Zrt - tudtuk meg a Sopron Holdingnál Halmos Orsolyától. Azt is megtudtuk, a tisztítás gyakoriságát szükség szerint tovább növelik, de a probléma szinte folyamatosan felmerül. Ennek oka többek között az, hogy az épület rossz szellőzése miatt a bűz nehezen tud távozni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés: titkos szavazás igazgatói tisztségekről

Sopron - Intézményvezetőket választott a soproni képviselő-testület. Szó esett hulladékprojektről és… Tovább olvasom