Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Nyikos Tivadar a Jobbik soproni szervezetének elnöke

Az eddigi elnök Gőbl Gábor 2008 áprilisa óta vezette a Jobbik soproni szervezetét. A tagság 3 ízben választotta meg elnökévé.


Nyikos Tivadar 57 éves pedagógus. A soproni Széchenyi István Gimnázium testnevelő tanára, mester edző. Több sportágban kiváló teljesítményt nyújtó szakember - közük válogatottakká lett sportolók edzője, ( kosárlabda, labdarúgás, atlétika, BMX ) - a Garabonciás Diáksport Egyesület elnöke.

2014. októbere óta a soproni közgyűlés sport és oktatási bizottság Jobbikos delegáltja. 1998 - 2003 között a MIÉP színeiben politizált, egy időben a MIÉP Győr-Moson-Sopron megyei elnökeként is tevékenykedett. 1998-ban a MIÉP soproni polgármester jelöltjeként 19 %-os eredményt ért el, akkor, amikor a MIÉP országos támogatottsága csak 5.5%-os volt.

Az eddigi elnök Gőbl Gábor 2008 áprilisa óta vezette a Jobbik soproni szervezetét. A tagság 3 ízben választotta meg elnökévé. Irányítása alatt 2 Európa Parlamenti választáson, 2 országgyűlési választáson, 2 önkormányzati és két időközi önkormányzati körzeti választáson irányította a Jobbik soproni szervezetét.

Nyikos Tivadar
Nyikos Tivadar


A Jobbik támogatottsága Sopronban 2010-hez képest 2014-re megduplázódott. A Jobbik országos elnöksége 2011. januárjában országos szervezési igazgatóvá, 2015. januárjában a soproni választókerület elnökévé választotta.

Gőbl Gábor a Jobbik soproni szervezetének közleményében a így fogalmazott: 7 év után úgy ítéltem meg, szükséges megújulnia a soproni szervezetnek ezért nem kívántam indulni az elnöki szolgálatért. Döntésemet tagjaink megértették és támogatták. Ez a személyi változás úgy értelmezhető, hogy felzárkózott mellém egy - a városunkban méltán közismert és kedvelt közéleti személy, aki a jövőben személyes példa mutatásával immár a Jobbik Magyarországért Mozgalmat is megszemélyesíti a soproni polgárok előtt.

Örömmel üdvözöljük Nyikos Tivadart ismét a várospolitikai küzdőtéren ahol dr. Bendes Zoltán és Gőbl Gábor önkormányzati képviselőkkel és immár a tanár úrral fémjelzett soproni Jobbik tovább fog erősödni a Hűség Városában. Biztatunk mindenkit, akit egy kicsit is érdekel városunk jelene és jövendője, egyetért azzal, hogy lényeges változást és valós alternatívát jelenthet a Jobbik programja, jelentkezzen sorainkba. Kapcsolatfelvétel sopron@jobbik.hu - zárta közleményét a leköszönő elnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bővítik a Sopron Balett együttest - Magasra tették a lécet - fotók

Az ország több városából húsz táncos mutatta be tudását és tehetségét a Sopron Balett vezetője… Tovább olvasom