Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Németh: Merre tovább soproni kórház, Molnár Ágnessal?

Érdemes megvizsgálni a lelkiismeretünket: kinek és miért jó, ha Molnár Ágnes kezébe kerül a soproni kórház jövőbeli sorsa? - mondta el Németh Imre (MSZP).

Kérdésünket Fodor Tamás polgármesternek tesszük fel:

Noha a soproni kórház is már az állami irányítás terheit viseli, azért a városban mégis csak természetes a kérdés, hogy vajon milyen sors vár a rekonstrukciók során átesett, jó hírű, a régió elégedett tízezreit kiszolgáló intézményre, ha Molnár Ágnes személyében kap új igazgatót? - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Németh Imre, az MSZP Sopron elnökségi tagja, önkormányzati képviselő.

A kandidálásának tényét nem tagadó jelölt pártkatonai mivolta közismert, bukott államtitkárként is mint területi igazgató szolgálja a kormányzó pártot. A kórház irányításával szükséges szakmai végzettséggel nem rendelkezik. Városunkban vállalt közszerepléséről pedig elég csak annyit említeni, hogy 2002-ben polgármesterjelöltként jókora vereséget szenvedett Walter Dezsőtől - tette hozzá a politikus.

Tisztelt polgármester úr! Ezzel a döntéssel csorbát szenvedne a gyógyítás szakmaisága, a menedzseri tapasztalatok érvényesülése és főként a betegek sorsáért vállalt felelősség. Érdemes megvizsgálni a lelkiismeretünket: kinek és miért jó, ha Molnár Ágnes kezébe kerül a soproni kórház jövőbeli sorsa? - zárta szavait Németh Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhagyott sírokat gondoztak a fiatalok Sopronban - fotók

A soproni fiatalok metszőollóval, gereblyével és kiskapával felszerelkezve érkeztek és igazán szép… Tovább olvasom