Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Németh: a soproni Fidesz még mindig visszamutogat

Szánalmasnak tartjuk, hogy hét év városvezetés után még mindig a múltban keresik a kudarcaik okát - mondta el Németh Imre (MSZP).

- Hétről-hétre egyre nagyobb csodálkozással olvassuk a fideszes papagálykommandó kijelölt tagjának sajtótájékoztatójáról szóló híradásokat - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Németh Imre (MSZP), önkormányzati képviselő.

- Szánalmasnak és gyermetegnek tartjuk azt az erőlködést, hogy hét év városvezetés után még mindig a múltban keresik a kudarcaik okát. Pedig ha ennyi idő után sem tudták a saját elképzeléseik szerint alakítani a város életét, akkor alkalmatlanok a vezetésre.

A politikus hozzátette: talán nem véletlen az sem, hogy egyetlen általunk feltett kérdésre sem válaszoltak, helyette személyeskedő vádaskodást kaptunk. Pedig kérdéseinket a választók, a városlakók jobb tájékozódása érdekében tesszük fel. Ha nekik ez nem is tetszik, az ellenzéknek ez az egyik legfontosabb szerepe. Ha nem akarnak válaszolni, azzal a választókat is lenézik, ha nem tudnak, akkor pedig ismételten azt kell, mondjuk: alkalmatlanok a város vezetésére.

- Egyre többen hisszük, hogy hamarosan eljön az idő, amikor nem térhetnek ki a válaszadás elől, amikor számot kell adniuk arról, hogy hogyan gazdálkodtak, illetve hogyan nem gazdálkodtak a rájuk bízott eszközökkel és lehetőségekkel - folytatta.

Nem lehet megszokni, de már nem lepődtünk meg azon, hogy a szokásos személyeskedés most sem maradt el, megspékelve 23 év után egy kis kommunistázással, legfeljebb furcsálljuk, hogy ezt most az a Magas László mondta, aki egy állami cég vezérigazgatójaként fenntartások nélkül ette Horn Gyula, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kenyerét is - zárta Németh Imre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Tai Chi mellékhatása: állapotjavulás és gyógyulás

A mai napig gyógyírként használják problémáikra a Taoista Tai Chit. Sopronban is. Tovább olvasom