Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Nem engedték vissza a buliba, ököllel ütötte be az ablakot Sopronban

Emberünk duplán rácsellózott, mert a 25 éves gyanúsított zsebében marihuána lapult.
Garázdasághoz riasztották a rendőröket 2013. december 26-án este Sopron egyik ingatlanához.

A rendőri vizsgálat adatai szerint a lakásban egy négyfős társaság szórakozott. A két fiú már távozóban volt az ingatlanból, mikor egyikük mégis meggondolta magát és vissza akart menni a lakásba. A tulajdonos ezt nem engedte, ezért a 25 éves helyi férfi erőszakhoz folyamodott. Ököllel ütötte be a bejárati ajtó üvegablakát, melynek során kézfeje megsérült.

A garázda férfit a rendőrök előállították, sérüléseit az ügyeletes orvos ellátta. B. Zsolt ruházatának átvizsgálását követően tőle egy átlátszó nejlonzacskóba csomagolt zöld színű, kábítószergyanús növényi törmelék került elő. A szer hatóanyag tartalmát vegyész szakértő vizsgálja.

A férfi a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett. Gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt kábítószert. A nála talált növényi anyagról úgy nyilatkozott, hogy az marihuána és a saját tulajdona.

A 25 éves soproni B. Zsolt ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 101 éves Olgi nénit köszöntötték Sopronban

Olgi nénit 101. születésnapján tortával és verssel lepték meg a Balfi úti Szociális Otthonban. Tovább olvasom