Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 9°C Még több cikk.

Négyen indulnak a polgármesteri posztért

Fertőszéplakon hétfőn járt le a szeptember 12-i időközi választások jelöltállítási határideje. A hét képviselői helyért tizenketten, a polgármesteri posztért négyen indulnak.
Fertőszéplakon a képviselő-testület tagjainak többsége nyár elején bizalmatlansági indítványt nyújtott be Bozsvári István polgármester ellen. A testület az önfeloszlatás mellett voksolt, emiatt időközi választásokat kell tartani a faluban.

– A helyi választási bizottság által szeptember 12-re kitűzött választások jelölési határideje hétfőn délután zárult le – tájékoztatott dr. Szigeti Krisztina, Fertőszéplak jegyzője. – A hét képviselői helyre tizenketten – valamennyien pártoktól függetlenek – adták le a jelöléshez szükséges tíz-tíz kopogtatócédulát. A bizalmatlansági indítvány előterjesztője, Hérics Istvánné nincs a jelöltek között. A Kisalföld megkeresésére elmondta: úgy érzi, a ciklus hátralévő részére nem érdemes elvállalni a képviselőséget, a következő választásokon pedig már amúgy sem áll szándékában az indulás.

A polgármesteri posztra négyen – Bozsvári István, Kóbor Attila, Madarász Lajos és Bán Zoltán – gyűjtötték össze a huszonkilenc-huszonkilenc ajánlócédulát.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lehár-művek hazai ősbemutatója

Lehár Ferenc gyermekéveit Sopronban töltötte, később koncerteket adott a városban. Nevét ma utca… Tovább olvasom