Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Negyedóra alatt elkeltek a faházak

A 2007-es VOLT fesztiválra a kemping faházait negyedóra alatt lefoglalták, de a rendezvény honlapján még van lehetőség szállást találni.

Cikkünk megjelenésétől, június 6-tól számítva már csak huszonkilencet kell aludni, hogy a Lövér Kempingben kezdetét vegye a 15. VOLT Fesztivál. Résen kellett lenni, aki a kemping faházaiban akart szállást, a bungalók negyedóra alatt elkeltek a VOLT honlapján indított szállásfoglaló rendszeren.

– A weboldalon még lehet a VOLT Klub Panzió (azaz a Baross úti kollégium) nyújtotta szállást foglalni, igaz, háromnegyed részben már ez is betelt – mondta el a Kisalföldnek Lobenwein Norbert, a VOLT házigazdája. A honlap idén először már profi regisztrációs rendszert működtet, melyben számtalan soproni hotel és panzió kínálja szolgáltatásait.

– Az érdeklődés egyre élénkebb a VOLT iránt, május végére közel 40 százalékkal több jegy és bérlet kelt el, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

Lobenwein Norberttől azt is megtudtuk, az eddigiekhez képest némileg átalakul a kemping látképe a fesztivál idejére. A színpadokat igyekeznek úgy felállítani, hogy „ne zavarják" egymást, a nagyszínpadra pedig minél kedvezőbb legyen a rálátás. A végleges helyszíneket június 20-án tartandó bejárás során mutatják be. A szervezők egyeztettek két soproni taxistársasággal, amelyek közös drosztot üzemeltetnek a bejárat közelében. Amennyiben a Kisalföld Volánnal is sikerül együttműködni, huszonnégy órás buszjárat indul, melynek útvonala a vasútállomást, a fesztivál helyszínét és a fő szálláshelyeket is érinti.

– Célunk, hogy minden vonatkozásban egyre inkább minőségi irányba mozduljon el a fesztivál színvonala – tette hozzá Norbi. – Több zuhanyzót telepítünk, a mobilvécék helyett higiénikusabb „konténeres" illemhelyek lesznek.

Cziráki Viktória

Jegyek kaphatók

Győr: Bahia, Ciánkáli, HÍD Ifjúsági Iroda, IBUSZ, Music Dome Zene- és Könyváruház, OTP Travel, Quastor Travel, Városi Egyetemi Csarnok.

Sopron: Avantgarde Pub & Café, Blaguss Utazási Iroda, Deep Söröző, Escort Toruist, GYIK, Herballon Léggömbszaküzlet, Impresszió, Independent-Dicker (Korona Üzletház), K. O. Lemezbolt, Pub Fiction Club.

Kapuvár: Shop Stop Pizzéria. Mosonmagyaróvár: Bahia, Proko Travel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogott az egész ország

Felgyorsultak az események a peresztegi Árvai családban. A beteg Alexandert a Kisalföld cikke nyomán felkeresték a PET-CT-t végző intézmények, a vizsgálat után a kisfiút az elsők között kezelhetik a Magyarországon üzembe helyezett gammakéssel. Tovább olvasom