Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Négy biztosító nyert a GYSEV tenderén

A GYSEV Zrt. komplex biztosítására írt ki tárgyalásos közbeszerzést.
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. komplex biztosítására kiírt tárgyalásos közbeszerzést a Groupama Garancia, az Union, és a Generali-Providencia biztosítók, valamint a Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe nyerték nettó 91,6 millió forinttal.

A vagyon- és felelősségbiztosítás nyertese a Groupama Garancia Biztosító lett nettó 25,9 millió forintos ajánlatával, a GYSEV a díjat 25 millió forintra becsülte.

A vasúti- és nem vasúti baleseti felelősségbiztosítás nyertese az Union volt, nettó 52,7 millió forinttal, szemben az 50,3 millió forintos becsléssel.

A csoportos élet-és balesetbiztosítás viszont olcsóbb lett a becsültnél: a Generali-Providencia Biztosító 11,9 millióért vállalta, a becsült 16 millió forint helyett.

A csoportos utasbiztosítás nyertese a Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepe 1 millió forinttal, a becsült díj viszont csak 800 ezer forint volt.

A fuvarozói és szállítmányozói felelősségbiztosítás, valamint a géptörés biztosítás eredménytelen lett, mivel a biztosítók túl drága ajánlatokat adtak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ösztöndíjakat indít az NYME-KTK

A Közgazdaságtudományi Kar célja, hogy legalább annyi hallgatónak tudjon ösztöndíjat folyósítani,… Tovább olvasom