Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Napsugár-ünnep Sopronban

Több mint három évtizedes múltra tekint vissza a soproni Napsugár Nyugdíjas Egyesület.
Bács Tamás vezetőségi tag elmondta, a kezdetekben klubként működtek, de később a nonprofit egyesületi formát választották. Idén pályázaton 110 ezer forint önkormányzati támogatást kaptak.

Ennek eredményeként tartalmas közösségi életet élhetnek, szabadidős programokat is szervezhetnek. Az évek hosszú során voltak többek között Komáromban, Pozsonyban, Bécsben, Csallóközben, valamint Doborján és Fraknó nevezetességeit, magyar vonatkozású emlékeit is felkeresték. Idén a polgárőrség, a tűzoltóság és a kéményseprők illetékesei tartottak számukra előadást, mire vigyázzanak a nyugdíjasok a hétköznapok során.

A nyugdíjas-egyesület tagjai nemrégiben a kilencvenéves Marczinkovits Rafaelnét és Tóth Imrét köszöntötték.
A nyugdíjas-egyesület tagjai nemrégiben a kilencvenéves Marczinkovits Rafaelnét és Tóth Imrét köszöntötték.


A Napsugár Nyugdíjas Egyesület nemrég házi ünnepséget tartott, amelyen köszöntötték két tagtársukat, Marczinkovits Rafaelné Júliát és Tóth Imrét 90. születésnapjuk alkalmából. A nyugdíjas-egyesület elnöke, Tóth János részletezte, a születésnapok megtartása jó alkalmat teremt az együvé tartozás erősítésére. „A nyolcvanéveseket még csak köszöntjük, a kilencvenéveseket pedig már megünnepeljük. Korábban ilyenre egy évtizede volt csak példa. A vezetőség és a tagok ajándékkosárral, virággal, emléklappal kedveskedtek az ünnepelteknek" – tette hozzá. 
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit hoztak a testvérvárosok Sopronnak?

Tizenegy tábla díszíti a soproni hivatal polgármesteri előszobáját: a testvérvárosok címerei. Milyen… Tovább olvasom