Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Nagyobb megbecsülést a fegyházban dolgozóknak!

Sopronkőhida - A büntetés-végrehajtási szervezet napját ünnepelte szerdán a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön. Szent Adorján napjának alkalmából jutalmazásra és előléptetésekre is sor került.
Dr. Pantali Zoltán parancsnok köszöntötte szerdán a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön dolgozóit a büntetés-végrehajtás napjának alkalmából tartott állománygyűlésen. Az ünnepségen a szakma elhivatott dolgozóit méltatták és jutalmazták. Takács Péter őrnagy beszédében elmondta, 2007-ben az intézményben nem történt az állománynak felróható rendkívüli esemény. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra is, hogy a fegyház dolgozóinak jogérvényesülését sajnálatos módon kevesebb civil és jogvédő szervezet kíséri figyelemmel, mint a fogvatartottakét. – Becsülettel szolgáljuk a hazát, hogy a haza szolgáljon minket – zárta beszédét az őrnagy. Simon István alpolgármester szintén megjelent az ünnepségen és elismerését fejezte ki a büntetés-végrehajtási alkalmazottaknak, majd a városvezetés nevében sikert kívánt a további munkához.

Szent Adorján ünnepét – mint a szervezet szakmai napját – 1996 óta tartják meg a büntetés-végrehajtási intézményekben. Ez alkalomból a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben jutalmak és elismerések átadására, valamint előléptetésekre is sor került.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízezer forinttal kevesebbet adott ki az automata?

Sopron–Budapest - Egy soproni házaspár állítása szerint tízezer forinttal kevesebb készpénzt… Tovább olvasom