Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

nagycenk.kisalfold.hu

Nagycenk - A kisalfold.hu nagycenki klubjának vezetője, Baumgartnerné Arthofer Gertrúd igazi közösségi portált kínál a helyieknek.
– A Kisalföld napilapot írott és elektronikus változatban is olvasom, így értesültem az online klub lehetőségéről. Tetszett az ötlet, hiszen nyilvánvalóan közösségi célú az indíttatás, s ez dicsérendő vállalkozás – véli a klubvezető.

– Örömmel fogtam a klub létrehozásához: mindig érdekelt a számítógép, az internet és a közösségépítésben játszott szerepe – mondta a Kisalföldnek Baumgarterné Arthofer Gertrúd klubvezető, a nagycenki könyvtárak felelőse, a község önkormányzatának szociális ügyintézője. – Korábban pályázaton nyert pénzből sikerült E-pontokat kialakítani a két könyvtárban. Így – térítésmentesen – azok is részesülhetnek korunk technikájából, akiknek odahaza nincs számítógépük, s még segítséget is kaphatnak az alkalmazásban. Ez most a kisalfold.hu klubhálózatánál is kamatoztatható.

Baumgartnerné Arthofer Gertrúd célja, hogy a nagycenki online klub igazi közösségi portállá váljék. Fotó: Gosztonyi
Baumgartnerné Arthofer Gertrúd célja, hogy a nagycenki online klub igazi közösségi portállá váljék. Fotó: Gosztonyi

Nagycenk – Széchenyi faluja – számos olyan kulturális örökséggel rendelkezik, amely a világhálón megjelenve turisztikai hozadékkal kecsegtet. Ezen túlmenően a kluboldal a helyiek életébe nyújt bepillantást: örömeinkről, gondjainkról és a község programjairól is olvashatnak az érdeklődők. Arra törekszünk, hogy a község szolgálói legyünk: a mikrotérségi családgondozó jótékonysági akciójáról éppúgy beszámoltunk, mint például az egészségház akadálymentesítéséről vagy az EB-döntő megtekintésének sportcsarnokbeli közös élményéről. Oldalainkon a nagycenki származású költő, Vessző Ágnes Nagycenkről írott költeménye is várakozáson felül sok olvasót vonzott.

– „Olyan a kedved, amilyenre fested" – ez a Kisalföld nagycenki online klubjának mottója – folytatja a klubvezető. – Ezzel is szeretnénk elérni, hogy az itt élő emberek optimisták, életvidámak, s a szépre és a jóra továbbra is fogékonyak legyenek. Célunk, hogy a nagycenki kisalföldes online klub igazi közösséggé váljon, ezért a nyár folyamán személyes találkozót szervezünk, ahol a jobbítás szándékával beszélhetjük meg a község – és az online klub – ügyes-bajos dolgait. Ezúton is arra biztatjuk a helyieket, hogy regisztráljanak nagycenk.kisalfold.hu-ra, közreműködjenek a szerkesztésben, s hogy minél többen éljenek a hozzászólások lehetőségével.

 A legtöbb taggal rendelkező klubok:
Sopron:  261
Sokorópátka:  151
Gönyű:  107
Hegyeshalom:  100
Hegykő:  96
Mosonmagyaróvár:  91
Táp:  80
Gyarmat:  73
Győr:  68
Győrladamér:  67


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzeti emlékhelyet avattak

Sopron–Balf - Új emlékművet avattak tegnap Balfon, a munkaszolgálatos tömegsírnál. A nemzeti… Tovább olvasom