Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Nagy tapsot kaptak a soproni színészek - fotók

A Soproni Petőfi Színház nagy sikerrel mutatkozott be a Fertő-tónál, strandszínházi előadásként a Szamártestamentum című zenés bohózatot játszották el a napfürdőzőknek. A jól megérdemelt taps sem maradhatott el a szereplőknek a szórakoztató, könnyed kikapcsolódást nyújtó produkció után.

Pataki András, a soproni színház igazgatója ebben az évadban indította el a teátrum iskolaszínházi, börtönszínházi, kocsmaszínházi programját, amelyeknek egyik fontos célja az volt, hogy a társulat az intézmény falain kívül is létrehozzon előadásokat, a színházat elvigyék az emberek közé, különleges helyszíneken is bemutatkozhassanak a nézőknek, akiket aztán nagyon várnak vissza a kőszínházi bemutatókra.

Strandszínház a Fertő-tónál


Ezt a sorozatot folytatva nyáron strandszínházi produkcióval kedveskedtek a Fertő-tó mellett pihenőknek. A Szamártestamentum című darab remek választásnak bizonyult, a kíváncsi nézők pokrócokon, matracokon, törölközőkön ülték körbe a felállított díszletet és a színészeket, akik igazán elemében voltak a komédiázásnak.

Ács Tamás, Horváth László, Molnár Anikó, Papp Attila, Czár László, Szlúka Brigitta, valamint a két zenész, Bonyár Judit és Hűvösvölgyi Péter nagy kedvvel játszottak a közönségnek, akik hosszú tapssal jutalmazták teljesítményüket

. A kedvező fogadtatást látva, nem zárható ki, hogy a soproni társulat jövőre is felbukkan majd egy vidám előadással a strandon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kosztka László lesz a második ügyvezető

Kosztka Lászlót javasolja a sportarénát működtető kft. második ügyvezetőjének Sopron közgyűlése – döntöttek a hétfői rendkívüli ülésen. Tovább olvasom