Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 30°C Még több cikk.

Nagy Tamás: Gondoljuk újra a fürdőfejlesztést!

Sopron - A sikertelen hévízkútfúrás után újra kell gondolni a fürdőfejlesztési stratégiát, az egészségház helyére építsen tanuszodát az önkormányzat – javasolta Nagy Tamás (MDF).
Miután kiderült, Nagycenken nincs kellő mennyiségű hévíz, újra elő kellene venni és át kellene tekinteni Sopron fürdőfejlesztési stratégiáját – fogalmazott Nagy Tamás (MDF) pénteki sajtótájékoztatóján. – Abban mindenki egyetért, hogy Sopron kiemelt bevételi forrása a turizmus. Közismert az is, hogy a város igényeit a Csík Ferenc Uszoda csak nagy zsúfoltság mellett tudja kielégíteni. Javaslom, hogy a közgyűlés vitassa meg annak lehetőségét, hogy a Selmeci utcában, a tervezett egészségház helyén tanuszoda épüljön, mely képes lenne ellátni a környék öt iskolájának úszásoktatási igényét.

A képviselő hozzátette, ha az uszodát tehermentesítenék, azt a jövőben élményfürdővé lehetne átalakítani. A beruházásra felvett hitel középtávon megtérülne, hiszen a most Ausztriában pénzüket költők bevételt hoznának a városnak. A kötvénykibocsátás kapcsán a városvezetés vegye számba a leendő fejlesztések listáján a tanuszoda építését! – szólított fel Nagy Tamás.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. /joco1-azigazi 2008. szeptember 30. 21:58
  „doktor Ur ez Neked szol:
  ***moderálva*** páros miért nem mertek itt harcolni "nevetek" jóhirnevéért? miért moderáltatjátok a neveteket?tudjátok most milyen kategoriában szerepeltek a moderátori listán:az "ocsmány, tárgár" szavak közt.Hát ezt ti küzdöttétek ki magatoknak.”
 • 34. /joco1-azigazi 2008. szeptember 30. 21:51
  „tarcus 2008.09.30. 02:46 "Dávid Ibolya személyes presztízsharcáról van szó, megijedt, hogy 10 évnyi regnálás után végre komoly kihívója akadt, ezért kaporra jött a hanganyag. " Hát már legközelebb tán azt fogja irni, hogy Ibolyka bizta mega fidesz magántitkoszolgálatát?Almássy: megbizást adott az UD-nak, szerinte a saját lakásának" technikai átvizsgálására, melyért nem fizetett.Szerintem Almásssy Kornél valami miatt és valaki ellen beszélt az UD-ban -és tán telefonon is- és az elsö reakcioja során(még) nem tudta, hogy milyen CD-k vannak rola és az UD-rol.”
 • 33. Intel 2008. szeptember 30. 18:19
  „31.
  Szerencsére te nem leszel ott amikor én szavazok.
  Viszont előfordulhat, hogy te sem fogsz ott lenni.
  Iskolapadban jobb helyed lenne, mert az intelligenciát ott tanítsák meg.”
 • 32. met 2008. szeptember 30. 13:17
  „Mi újság az egészségház körül? Zajlik az aláírás gyűjtés? Hol lehet alaáírni tudja valaki?”
 • 31. vörös g.eci 2008. szeptember 30. 11:22
  „Intel akkor remélem ezentúl az MSZP helyett az MDF-re fogsz zsavazni! Vagy te is csak hazudtál, ahogy nálatok szokás?”
 • 30. Petició 2008. szeptember 30. 10:08
  „Tamás egyedül te benned bizunk, csinálj már valamit az egészségház és a mély garázs és távfűtés csökkentése ügyében.”
 • 29. tarcus 2008. szeptember 30. 02:46
  „Kedves Nagy Tamás!

  Legutolsó véleményéhez szólnék pár szót! Amennyire profin politizál Sopronért, annyira naívnak érzem véleményét pártja belső ügyei kapcsán. Két dolgot engedjen meg: ha figyelmesen hallgatta Boross Pétert pártja kongresszusán, akkor elgondolkodna azon kijelentésén, miszerint "...én mint volt titokminiszter és belügyminiszter mindenről tudok, engem mindenről tájékoztatnak..." ergo nem zárható ki, hogy ő súgott Dávid Ibolyának, akinek Ön nagy híve. Előző megválasztásánál is 30% nem-szavazatot kapott, ami intő jel kellett volna legyen, hogy valamit nem jól tesz a pártjában. Most a majdnem egyharmadnyi NEM már elég súlyos dolog. A két tömegpártra meg ne nagyon kenje a dolgot, hisz a szoclibeknek nem érdekük a Fidesz-gyengítő MDF eltüntetése, az Almássy meg nem fideszbérenc, ezt Ön legalább annyira jól tudja, mint én.Itt Dávid Ibolya személyes presztízsharcáról van szó, megijedt, hogy 10 évnyi regnálás után végre komoly kihívója akadt, ezért kaporra jött a hanganyag. Az meg, hogy ki kit zsarol a frakcióban, legyen elég, hogy páran kilépéssel fenyegetőztek arra az esetre, ha nem távolítják el Almássyt.No ezeket rúgtam volna s...be, de nagyon! Elnök asszonya pedig jobban tette volna, ha szabályos küzdelemben megmérkőzött volna, úgyis nyert volna, de akkor nem lenne ekkora féceszkavarás a párt körül.”
 • 28. Nagy Tamás 2008. szeptember 30. 00:39
  „Tisztelt hozzászólók!Lehet velem nem egyetérteni konkrét dolgokban,lehet velem korrekten vitatkozni,de elhallgattatni nem!Bár a közelmúltban ezt páran megpróbálták.Igyekszem komolyan venni képviselői munkámat.Többeknek az tetszene,ha halkabb lennék,elkeseritem Őket, továbbra is elmondom véleményemet.Soha nem az embert kritizáltam,hanem a cselekedeteit,sohasem sértő módon!A DEMOKRATA NEM FÉL!/hanem egész!/Az MDF első ügyeiről csak annyit:szerintem a történések nem sz MDF-ről szólnak igazán,hanem a két nagy párt küzdelmében,botránypolitizálásában,minket használnak fel eszközül.A két egymás lövöldöző ágyuban mi vagyunk a töltények,sajnos!Nagy Tamás VÁROSPOLITIKUS!!”
 • 27. Intel 2008. szeptember 29. 22:32
  „fórumos te pedig öblitsd ki a szádat szájvizzel:)


  no comment a hozzá szolásodhoz”
 • 26. fórumos 2008. szeptember 29. 20:37
  „intel és Nagy Tamás, kéz a kézben kell ennél jobb bizonyiték.
  Egy csokorban a szegfű és a tulipán !
  Vizet kéne cserélni a vázában mert elég poshadt és szaga van...”
 • 25. Intel 2008. szeptember 29. 19:03
  „Nagy Tamást minden egyes véleménye, következtetes, és nem párt utasítás alapján történik.
  Nagyon készséges arra, hogy a véleményekből közös utat, és a város lakok szemszögét tartsa előtérbe.
  Amit hiányolok, hogy kevés eredményt ér el, mert nem nagyon tud maga mellett támogatokat találni...
  Jók a gondolatok, csak kellene mögé a valodi erő is, nem csak gondolat szinten.

  Nagy Tamás Úr a telefonnal meg vigyázzon, soha nem tudhassa, hogy kik nem hallgatják le, mert Sopronba is lennének olyan emberkék akiknek érdeke lehetne.
  Kérem válaszoljon itt, én nagyon szépen köszönöm, hogy velünk van, és probálunk egymással komunikálni, problémákra megoldást találni.”
 • 24. joco 2008. szeptember 29. 16:31
  „joco1-azigazi 2008.09.29. 08:08
  Fiuk/Lányok: a lényeg : "épitene", ha az oktorben tényleg benyujtják a pályázatot és ha megnyerik , és ha megnyerték valamelyik fidesz közeli- ***moderálva*** páros által"javasolt"-cég meg is épiti. Tehát sok a "ha", de figyelem elterelésre jo téma "
  EZT MIÉRT MODERÁLTÁK? TÁN AAZ *** moderálva*** PÁROS NÉV/FOGALOM FELKERÜLT AZ OCSMÁMNY SZAVAK "GYÜJTÖJÉBE? VAGY TÁN AZ *** moderálva*** PÁROS SZOLT AZ ud-NAK ÉS az "SEGIT" MAGUKNAK.tUDOM MOST MÁR NEM FOGNAK REAGÁLNI, SÖT "VÉLETLENÜL " NYILVÁNOSSÁGRA 2 FOG KERÜLNI E-MAIL CIMEM, DE HÁT EZT AZÉRT NEM KELLETT VOLNA CSINÁLNIUK.
  ez egy moderátornak is megküldött e-mail szöveg”
 • 23. /joco1-azigazi 2008. szeptember 29. 14:57
  „fórumos 2008.09.29. 12:42 :
  Ha lehet érveidet egy-két példával is probáld alátámasztani, föleg Nagy Tamás tevékenységét figyelembe véve.De tudod a kisgizda "szakadárok" és az MDF. "szakadárok"+ megélhetési politikusaik mind a fideszhez menekültek.Ja és csak egy Ibolykás "szekér tolást " irj már le.És olvasd is már el azt amit itt irnak ,például neked "megelölegezett" választ adott Nagy Tamás:"én elsősorban városi képviselőnek érzem magam,s döntéseimben nem párt utasitások vezérelnek!"Érted? nem hát.”
 • 22. fórumos 2008. szeptember 29. 12:42
  „Tisztelt Nagy Tamás!
  Nem akarom Önt megkeresni!
  Csak az az érzésem a fórumokon, sajtótájékoztatókon folyamatosan osztja az észt egy olyan párt szineiben amelyiknek az Antall József szellemiségéhez semmi köze! Ennyi szakadás, kizárás még a kisgazdáknál sem volt mint Önöknél! Ott legalább következetesek voltak nem tolták az mszp szekerét, mint ahogy most Dávid Ibolya és társai teszik. Én az Ön helyében kicsit halkabb lennék, nem hitelesek a megszólalásai --számomra legalábbis”
 • 21. Adj türelmet és alázatot! 2008. szeptember 29. 10:06
  „Tamás veled vagyunk, Sopronnak egy európai igényt megvalósító fürdő koplexumra lenne szüksége. Nem 120 milliót kidobni az ablakon egy átgondolatlan vállakozásra Nagycenken. Község önkormányzatának döntését csak tiszetlni tudom! Soproni önkormányzatnak, amire akarnak arra van pénz.....”
 • 20. /joco1-azigazi 2008. szeptember 29. 05:43
  „Nagy Tamás 2008.09.28. 23:18 :Érthetö itt ebben a "témánál" nem akar nyilatkozni, de a "ksialföld" -nél "szerepel" az MDF. mint téma.Tisztelje meg ott a válaszával az Ön hozzászolásait mindig figyelemmel kiséröket.De azon sem lepödnék meg, hogy a MDF. belső ügyeiröl- még ha azok "országos jelentöségüek"is- nem kiván állást foglalni. Mert szerintem ez a lényeg:"én elsősorban városi képviselőnek érzem magam,s döntéseimben nem párt utasitások vezérelnek!"”
 • 19. Nagy Tamás 2008. szeptember 28. 23:18
  „Tisztelt fórumos!Kérem keressen meg telefonon vagy személyesen/30 4175959/Szivesen válszolok a kérdéseire részletesen.A cikkhez kapcsolódó véleményemről remélem érződik,hogy én elsősorban városi képviselőnek érzem magam,s döntéseimben nem párt utasitások vezérelnek!Kár,hogy nem minden képviselő társamról érződik ez.Nagy Tamás”
 • 18. fórumos 2008. szeptember 28. 21:37
  „Kedves Nagy Tamás!
  Mondja mi történik az MDF-ben?
  Nem értem a Normális Magyarország és az MDF belügyei az normális?
  Ön és a soproni MDF kire szavazott ?
  Mi lesz most a "kizárt" ex elnökjelölttel?
  Köszönöm megtisztelő válaszát.”
 • 17. /joco1-azigazi 2008. szeptember 28. 19:39
  „Intel a költöi kérdésedre:
  "Vajon van olyan kettő aki belátja, hogy a város nagyon ellenzi ezt, és többet ér nekik a város lakók érdeke, mint a párt utasítás?"
  A válasz: N I N C S”
 • 16. Intel 2008. szeptember 28. 12:59
  „Nagy Tamás mit gondol ki lehetne az a két képviselő?
  Nem kellene megkeresni öket?
  Bajon van olyan kettő aki belátja, hogy a város nagyon ellenzi ezt, és többet ér nekik a város lakók érdeke, mint a párt utasítás?”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biczi: Ellentmondásosak a kútfúrás körülményei

Sopron - Számos pénzügyi és szakmai kérdés maradt megválaszolatlan a nagycenki hévízkútfúrással… Tovább olvasom