Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Nagy Tamás ellenőrző testületi tag

Sopron - Nagy Tamást, az MDF soproni vezetőjét a Magyar Rádió Közalapítvány ellenőrző testületének tagjává választották.
Országgyűlési döntés értelmében – 327 igen, egy nem mellett – a Magyar Rádió Közalapítvány ellenőrző testületi tagjává választották Nagy Tamást. Az MDF soproni elnöke elmondta, örül a felé irányuló bizalomnak.
– A március 2-i alakuló ülés után első lépésként a zrt. működésével kívánok megismerkedni – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Nagy Tamás. – Feladatom a rádió költségvetésének, beruházásainak, döntéseinek ellenőrzése lesz.

A havi három-négyszeri alkalmat jelentő közjogi tisztség elvállalása mellett továbbra is a legjobb tudásom szerint kívánom folytatni a gyermekvédelemben betöltött munkámat és a politikai tevékenységemet. Testületi munkám során számítok Csernus Jánosra, a Magyar Televízió szintén MDF-es kurátorára is.

Olvasóink írták

 • 8. joco 2008. február 29. 06:03
  „Lehet igy is :-jobos(Feri) és balos(pld: én)-, egy véleményen van.”
 • 7. nem mondom meg 2008. február 28. 20:28
  „Tisztelt Nagy Tamás!

  Köszönöm szépen a válaszát és egyben szeretném elismerésemet kifejezni, hogy azon kevés politikus közé tartozik, aki hajlandó venni a fáradságot és válaszol. Még egyszer köszönöm!”
 • 6. Feri 2008. február 28. 12:52
  „Gratulálok
  Remélem pártatlanul és lelkiismeretesen látja el feladatát!”
 • 5. Nagy Tamás 2008. február 28. 09:23
  „Kedves "Joco 1" !

  Ez az tisztség havi 3-4 alkalommal jelent elfoglaltságot, így biztosíthatom Önt és a többi választópolgárt, hogy ha érdekeiket sértő információk jutnak a tudomásomra, akkor továbbra is felszólalok, és kiállok az érdekeik mellett, mindegy, hogy jobb vagy bal oldalról érkezik is.”
 • 4. joco1 2008. február 28. 05:52
  „Hát ilyen még nem volt : egy "kritizált" képviselő vissza reagált. Gratulálok.A "meggyözödéses" polgármesterünk mikor fog ilyen modon reagálni? Vagy Neki ez nem"szint"? Csak egy kis élcelödés: nem a fidesz "intézte " el a tagságát? Mert ha távol lesz, nem lesz ideje a itt "kutakodni" pld: a titkos szerzödések után.”
 • 3. mennyiben személyesen kiván m 2008. február 28. 01:49
  „Tisztelt -nem mondom meg-,hát én megmondom miért használok mozgássérült igazolványt,mert sajnos jár.Több éves szenvedés után egy évvel ezelött a balcsipőmbe protézist ültettek és sajnos a jobb oldal is annyira elkopott és mindennapos fájdalmaim vannak.múlt hónapra voltam előjegyezve műtétre,de munkaköri elfoglaltságom miatt el kellett halasztanom pár hónappal.A gépkocsiból való kiszállás nagyon nehezen megy számomra.Amennyiben személyesen kiván e fentiekről meggyőződni személyesen megmutatom Önnek mind a műtéti helyet mind a röntgenjeimet.Elérhetőségem 06 30 4175959. Németh Józsefnek köszönöm a gratulációt.”
 • 2. nem mondom meg 2008. február 27. 21:53
  „Nem szorosan a témához kapcsolódik, de Nagy úr miért használ mozgáskorlátozott igazolványt az autóján? És miért hagyja ott az autóját parkolás címén az út közepén a belvárosban?”
 • 1. Németh József 2008. február 27. 10:27
  „Gratlálok Tamás!
  Németh Józsi Budapestről.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszületett a `rádiós baba`

Sopron-Eisenstadt - Szombaton világra jött Kiss Simon, aki többévi sikertelen próbálkozás után egy… Tovább olvasom