Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Nagy Párbeszéd Sopronban Mesterházyval

Sopron - Mesterházy Attila, az MSZP országos elnökségének tagja válaszolt tegnap az emberek kérdéseire a kormány által indított Nagy Párbeszéd keretében.
Sopronban tartották tegnap a kormány által indított Nagy Párbeszéd egyik állomását. Este a Liszt-központban Mesterházy Attila, az MSZP országos elnökségének tagja válaszolt a reformfolyamatokkal kapcsolatban feltett kérdésekre.

– A program kezdeményezése egy önkritikából fakad, mégpedig azért, mert a tapasztalatok szerint a kormány az átalakítások során elfelejtett beszélni az emberekkel – fogalmazott Mesterházy Attila. – Fontos, hogy az emberek tudják, mit miért teszünk, milyen áldozatvállalástól milyen javulás várható. Ezen a fórumon bárki felteheti kérdéseit többek között a feketegazdaságról, az egészségügy átalakításáról, a nyugdíjreformról, a felsőoktatási reformról, a vállalkozásokat érintő kérdésekről vagy bármely más témakörről. Mesterházy Attila hozzátette, a kormány képviselői több mint ezerötszáz helyszínen várják a reformokkal kapcsolatban hozzájuk intézett kérdéseket.

A tapasztalatokat december végén összegzik, a hasznos, jó javaslatokat minden helyszínen összegyűjtik, ezek a kormány elé kerülnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki pályázott és mire?

Sopron - Az önkormányzat pályázott sikeresen a Kőszegi úti aluljáró építésére, s ezt a programot… Tovább olvasom