Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Multimédiás tantermet avatnak

Sopron - Ma avatják a Fáy-szakközépiskola több mint négymillió forintos beruházással létrehozott új multimédiás tantermét. A berendezés kialakításában saját munkára is támaszkodtak.
„Kreatív tanársegéd": Az elsajátított tananyag számonkérésére is alkalmas

Szoftveralapú nyelvi laboratóriumot alakítottak ki a Fáy-szakközépiskolában, a mai avatás a városvezetés és a város középiskoláinak képviselői jelenlétében zajlik.

– A multimédiás eszközök felhasználásával, immár interaktív módszerrel oktathatjuk diákjainknak a német és az angol nyelvet – összegzett Herczeg Lászlóné igazgató.

Marek János, a szakközépiskola rendszergazdája és Herczeg Lászlóné igazgató az utolsó simításokat végzi a multimédiás terem avatása előtt.
Marek János, a szakközépiskola rendszergazdája és Herczeg Lászlóné igazgató az utolsó simításokat végzi a multimédiás terem avatása előtt.


– Előnye még, hogy emellett bármely közismereti vagy szakmai elméleti tantárgy interaktív tanítására s az elsajátított tananyag számonkérésére is alkalmas. A számítógépes programot emiatt „kreatív tanársegédnek" is becézik. A több mint négymillió forintos beruházást a szakképzési hozzájárulásokból, iskolánk költségvetéséből és saját kétkezi munkánkkal valósítottuk meg.

Olvasóink írták

  • 2. Don Kartács 2008. május 22. 22:05
    „Én a korszerűsítés mellett az igazgatót is leváltanám. Ennyire tönkretenni egy nívós, nagymúltú iskolát, úgy, hogy közben elviszik a képzést a marketing és a postaforgalmi fele. 2000 óta nincs igazi Fáys, 2000-ig képeztek igazi szakembereket az iskolában, amióta pedig új az igazgató, mi, öreg diákok pedig már a fekete zászlót is felhúztuk az iskola emlékére.”
  • 1. egy diák 2008. május 22. 14:38
    „Már elnézést,jó,hogy végre valamit csinálnak is,de szerintem a fűtés, mellékhelységek,és a tantermek állapota is figyelemre méltó.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint hússzal ment a sűrített levegővel működő jármű

Sopron–Eger - Ezüstérmet és különdíjat nyertek sűrített levegővel működő járművükért Szíjártó… Tovább olvasom