Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Sopron hírei, soproni hírek > MSZP: visszaállítanák a szolgálati nyugdíjrendszert

MSZP: visszaállítanák a szolgálati nyugdíjrendszert

A rendvédelmi dolgozók, nyugdíjasok helyzetével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese Sopronban Varga Gyula önkormányzati képviselőjelölt társaságában.

kisalfold.hu - 2012.09.13. 18:09
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

- A fideszes kormányzás a két év alatt sorozatos csapást mért a rendvédelmi dolgozókra, nyugdíjasokra - hangsúlyozta Harangozó Tamás. - Csökkentette a béren kívüli juttatást, s elvette a szolgálati nyugdíjakat.

Újabb megszorító csomag várható e területen: információink szerint január elsejétől olyan intézkedéseket vezetnek be a rendvédelmi szerveknél, hogy azok zömében bércsökkenéssel fognak járni.

Szeretnénk, ha a kormány megerősítené vagy cáfolná ezeket a híreket - mondta a politikus, aki részletezte: amennyiben újból kormányt alakíthatnak, egységes irányítású rendvédelmi szervezetet hoznának létre, szakszervezeti jogokat is biztosítva.

Visszaállítanák a szolgálati nyugdíjrendszert, továbbá erkölcsi és anyagi jóvátételben részesítenék azokat, akiktől a fideszes kormány elvette járandóságukat.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...