Kisalföld logö

2015. 11. 29. vasárnap - Taksony 2°C | 8°C

MSZP: visszaállítanák a szolgálati nyugdíjrendszert

A rendvédelmi dolgozók, nyugdíjasok helyzetével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese Sopronban Varga Gyula önkormányzati képviselőjelölt társaságában.

- A fideszes kormányzás a két év alatt sorozatos csapást mért a rendvédelmi dolgozókra, nyugdíjasokra - hangsúlyozta Harangozó Tamás. - Csökkentette a béren kívüli juttatást, s elvette a szolgálati nyugdíjakat.

Újabb megszorító csomag várható e területen: információink szerint január elsejétől olyan intézkedéseket vezetnek be a rendvédelmi szerveknél, hogy azok zömében bércsökkenéssel fognak járni.

Szeretnénk, ha a kormány megerősítené vagy cáfolná ezeket a híreket - mondta a politikus, aki részletezte: amennyiben újból kormányt alakíthatnak, egységes irányítású rendvédelmi szervezetet hoznának létre, szakszervezeti jogokat is biztosítva.

Visszaállítanák a szolgálati nyugdíjrendszert, továbbá erkölcsi és anyagi jóvátételben részesítenék azokat, akiktől a fideszes kormány elvette járandóságukat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Galériák

A címoldal témái

LMP: más várospolitikára van szükség Sopronban

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!