Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Motorosok ruhával és kerekes székkel

Az Országutak Lordjai Egyesület rendszeresen támogatja a soproni és Sopron környéki Hova Tovább Alapítvány halmozottan sérült gondozottjait.

A baráti kör azért vált civil szervezetté, hogy segíthessenek, most éppen ágybetéteket adományoznak.

Az Országutak Lordjai Egyesület baráti társaságból alakult civil szervezetté. Tizenegyen vannak és a motorozás hozta őket össze még 2005-ben.

A motorosok – Simon Elemér, Szaksz Tamás és Sulyok László – pártfogoltjukkal, Fényes Nikolettel, barátjával és anyukájával. A képen balra Földes Tamásné, az alapítvány képviselője látható.
A motorosok – Simon Elemér, Szaksz Tamás és Sulyok László – pártfogoltjukkal, Fényes Nikolettel, barátjával és anyukájával. A képen balra Földes Tamásné, az alapítvány képviselője látható.

– Azonos a hobbink, emellett a személyiségünk is hasonló, mindannyian segítőkészek vagyunk – mondta el portálunknak Müller Roland, a motoros-egyesület tagja. – Én a szociális szférában dolgozom, s nap mint nap látom, milyen sokan szorulnak segítségre. Ezért civil szervezetté alakultunk, egyesületi formában működünk már jó ideje azért, hogy támogatást kapjunk, amit továbbadhatunk. A Hova Tovább Alapítvánnyal először egy farsangi rendezvényen találkoztunk, azóta rendszeresen segítjük őket. Ruhaadományokat viszünk, de szereztünk már kerekes széket is. Ha hívnak, a rendezvényekre is elmegyünk, és segítünk, amiben csak tudunk. Volt egy korábbi tagunk, aki sajnos átmenetileg kerekes székben él, neki a gyógyulásához járulunk hozzá rendszeresen. De az egészségesek is találkozhatnak velünk, gyerekeknek több alkalommal meséltünk már a motorozásról és a helyes közlekedésről.

Amikor az időjárás nem alkalmas a motorozásra, akkor folyton szervezünk, adunk-veszünk. Most éppen egy panziótól kapott ágybetéteknek keressük az új tulajdonosait.

 

Olvasóink írták

 • 5. Dörgés 2010. február 08. 19:32
  „Kösz. Részemről, sajnos ennyire fut. De legalább teszek valamit....”
 • 4. hehe08 2010. február 08. 13:40
  „Hova Tovább Alapítvány
  18984004-1-08
  az adószám amire az 1%-ot fel lehet ajánlani......”
 • 3. Dörgés 2010. február 08. 13:14
  „Minden elismerésem és megbecsülésem. Adó1%-át fel lehet ajánlani?”
 • 2. SC 2010. február 08. 10:21
  „Tamás,csak így tovább!Gratula nektek!
  Üdv: A fény gyermeke :-)”
 • 1. HUN1 2010. február 08. 10:08
  „Srácok nagyon nagyok vagytok! Csak így tovább,lucifer neked külön is üdv! A régi hooligans csapattársad”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baseballütővel hárította a támadást

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka 2 óra körül egy fiatalember lépett be a Kossuth utcai… Tovább olvasom