Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Molnár: Nincs rejtett indok

Szerdán Rejtett indokok címmel jelent meg Álláspont, az abban közölt állításra reagált levelében a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, Molnár Csaba.
„A megjelent cikkben néhány pontatlan állítás is található. Az újságíró állításával ellentétben az eredetileg szétosztható összeg is 4,2 milliárd forint volt, a megyei jogú városok által benyújtott kiemelt projektek igénye volt közel 4 és fél milliárd forint. A jegyzetíró szerint a pénzelosztás igazságosabb lett volna, ha mindenkinek csökkentik 50 millió forinttal a támogatási összeget. Szeretném felhívni a figyelmet arra is, hogy ezt a módosító javaslatot feltettem szavazásra, a módosító indítvány azonban a 21 tagú tanácstól mindössze három, az 50 millió forintos csökkentést támogató igen szavazatot kapott. Szó sem lehet tehát politikai alapú diszkriminációról, hiszen a tanács tagjai kormánypárti és ellenzéki szavazatokkal támogatva fogadták el a végső döntést. Szeretném hangsúlyozni, hogy semmilyen rejtett indok nem áll a döntés hátterében, egyszerűen kevesebb volt a szétosztható forrás."

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. nemelég 2008. április 23. 19:58
  „Kedves Feri és "de elég", lehet az szocikat szidni sokmindenért, de a Sopron javára leadott mindösszesen 3 támogató szavazat nagyon kevés a kb 10-11 fideszes tag részéről. Nem is tudom, hogy Fodor és Walter úron kívül ki volt a harmadik támogató szavazó? Szerintem Molnár Csaba. A fideszes polgármester-, és elnökurak meg leszavaztak bennünket. Fodorúr meg keni a kakit politikai ellenfeleire.”
 • 22. nemelég 2008. április 21. 20:12
  „Kedves de elég - akkor számoljunk. Az RFT 21 taggal működik. A kormányoldalt képviseli a 8 minisztérium képviselője, aztán dr Molnár elnök és valószínüleg Walter Dezső. Ez 10 fő. A többieket ne kelljen név szerint sorolnom, de a megyei elnökök /nálunk dr. Szakács Imre /, a társelnökök, és a köztudottan nem mszp-s városi polgármesterek összesen 11 fő a nem kormányoldal. Én így hoztam ki az eredményt. Ha tévedtem volna, bocs.
  Az előző hozzászólásom végén feltett kérdésről: amilyen az adjonisten, olyan a fogadj,isten - szokták mondani. Amúgy nem szoktam lebarmolni senkit, még ha igazam van is...”
 • 21. de elég 2008. április 21. 08:31
  „Kedves Nemelég!

  Azt gondolom, hogy minek után Te állítottál egy bődületes valótlanságot, miszerint az RFT-ben fideszes többség van, az hiszem nem nekem kell tényekkel, számokkal alátámasztanom saját igazamat! Hogyhazugságod kiverte a biztosítékot, ezért utólagos elnézésedet kérem!
  Remélem elég udvarisa hangúra és kultúráltra sikerült ez a hozzászólásom, és nem kezded el firtatni, hogy honnan jöttem! Egy biztos, nem Őszödről!!!”
 • 20. nemelég 2008. április 20. 22:57
  „de elég - udvarias hangú, kultúrált, adatokkal alátámasztott hozzászólásodat megköszönöm...Hunnan gyütté?
  Feri - a Te memóriád pedig a másik oldalon szelektív. Kvittek vagyunk...”
 • 19. pénzsovárgó 2008. április 20. 12:34
  „Polgármesternek a lamentálás helyett, meg kellene köszöni a
  600 millió forintos támogatást és azon fáradozni, hogy a többit
  hogyan teremti rövidesen elő.
  "Aki a kicsit nem becsüli nagyot még SOPRONBAN sem érdemel"”
 • 18. Feri 2008. április 19. 14:56
  „nemelég
  Emlékszel a felháborodásra amit Lampert Mónikád szavait követte?!
  Na neki és a hozzá hasonlóknak köszönhetjük, hogy az RFT-ben kivétel nélkül szoci többség van. Ugyanis ide rakták a bukott szoci polgármestereket és a minisztériumok megbecsült szoci alkalmazottait.
  Na nekik köszönhetjük, hogy az adott ügy így lett előterjesztve!
  Kedves Róbert pedig köszönje meg nekik, hogy az uniós pénzeket ők osztják el és felügyelik! Mintha az övék lenne.
  Ti pedig csak védjétek öket, még akkor is, ha magatokat kell megcsúfolni és megerőszakolni miatta!”
 • 17. Feri 2008. április 19. 14:47
  „Nagyon szelektív a memóriátok.
  Gyurcsányék tudatosan meghamisították a közérdekű adatokat, ilyen hamis adatokat szolgáltattak Brüsszelbe és a köztársasági elnöknek is. Dübörgő gazdaságról, ugrásra kész pannon pumáról beszéltek. A legdurvább azonban az, hogy saját maguk igazolására törvényt is hoztak az adócsökkentésről, és már ekkor tudták, hogy vissza fogják vonni.
  Ilyent eddig senki sem tett és reméljük, hogy nem is tehet felelősségre vonás nélkül. Lehet, hogy a magyar jogrendszer ezt tolerálja, azonban az emberek többségét nem lehet hosszú távon hülyének nézni!
  Az eredményei: eladósodott Magyarország, Nincs gazdasági fejlődés, újra magas az infláció, pesszimista, rosszkedvű magyarok, vidéken megfélemlített idős magyar emberek.
  Na ezeket párhuzamba állíthatjátok a kényszerű kisgazda koalícióval.
  Ébredjetek már fel!”
 • 16. de elég 2008. április 19. 14:42
  „Nemelég, Te igenökör!
  Mutasd már meg, hogy hol van fidesztöbbség, Te barom!”
 • 15. nemelég 2008. április 19. 07:26
  „Gyurcsány hazudott, ez "kiszivárgott" Öszödről. Nagy nehezen, de valami bocsánatkérés-féle is követte. De, kedves jobbosok, ha emlékezetem nem csal, Viktor is hasonló cipőt választott kormányfői idején. HAZUDOTT. Csak egy idézet: Más a kampány és más a kormányzás - mondta, mikor szembement korábbi ígéreteivel. Meghogy a kisgazdákkal semmi áron nem lesz koalíció. Itta is az ország torgyánpapa áldásos munkájának keserű levét. Viktor persze nem kért bocsánatot lódításaiért, most meg az egész fideszbagázs a "hazudozás" szót szajkózza. Őszintén szólva 2010 után nekem egyik oldal sem kell. Hajrá MDF!!!
  A témához: polgármesterünk a RFT fidesztöbbségü szavazatának sz...t akarta "simonmolnár" recept alapján a szocik nyakába kenni...”
 • 14. Róbert 2008. április 18. 14:50
  „Elnézést milliót akartam írni mielőtt bárki belekötne.”
 • 13. Róbert 2008. április 18. 14:47
  „Ahelyett kedves jobbosok, hogy örülnétek a 600 milliárdnak itt mocskolódtok. Kedves bal-fék senkivel sem kell elhitetni, hogy hülye a polgármesterünk, hisz mindenki tudja.”
 • 12. papesz 2008. április 18. 11:30
  „már bocsáss meg bal-fék,de szerintem a körforgalmaknál több minden épült.az ,hogy meg a keleti orszárészbe megy a lóvé az sajnos az orbánéknál is így volt(torgyán papa).nyíregyháza stb.”
 • 11. bal-fék 2008. április 18. 10:50
  „hamarosan a Fidesz kerül kormányra, és ennek ellenére sem történik ebben a városban semmi! Bár amilyen körülményeket a "tisztelt kormány" hagy az utódaire, azon sem csodálkoznék, ha továbbra sem lenne változás.”
 • 10. bal-fék 2008. április 18. 10:48
  „Nem tudom, hogy mire nincs érvünk, folyamatosan ezekkel próbáljuk megvilágítani azt, hogy milyen hazudozás, torzítás folyik minden olyan helyen, ahol a szocialisták (még egy kis ideig) kártékonykodnak. Ezek szerint nem olvastad el figyelmesen az első hozzászólásomat, ha így tettél volna, akkor nyilván nem írod azt, hogy cáfoljam meg Molnár szövegét. Világosan leírtam, hogy mi történt, mire szavaztak nemmel az "ellenzéki" polgármesterek. Te meg összekevered itt a dolgokat. Nem fogom ezt a vitát folytatni, mert úgy veszem észre, hogy számodra továbbra sem az a lényeg, hogy városunktól elvettek súlyos milliókat, hamis érvekkel. Számodra sajnos sokkal inkább az a feladat, hogy elhitesd az olvasókkal, hogy mennyire hülye a polgármesterünk, meg ez a vezetés. De sajnos az a, számodra rossz hírem van, hogy Nektek már senki sem hisz, egyre kevesebben vagytok, és csak egyre fogytok és fogytok. Amíg Walter úr volt a polgármester, csak a körforgalmak épültek, a város ugyanúgy amortizálódott, mint ma. Hiába nagy barátja a Fletó, azt még ő sem tudta "elintézni" nála, hogy az adófizetők pénzéből, a Kelet-magyarországi fejlesztések keretében ne Miskolcra, meg Szegedre, meg a többi keleti nagyvárosba menjen a pénz felzárkóztatás címén. Így mi Soproniak, akikre azt mondták, hogy "ott minden rendben van" - szépen lamaradtunk. Most meg azért nem adnak pénzt, mert fideszes városvezetés van! Majd akkor jogos lesz a kritika, ha”
 • 9. joco1 2008. április 18. 09:40
  „bal-fék: Érdekes Neked és társaidnak most sincs érveitek. Ha nem igaz amit Molnár Csaba mondott, cáfold meg.Tudod ahol kb 21 tag van jelen és döntenek, onnan minden hirt adatot ellenörizni lehet, nem pedig "kitalát" dolgokra hivatkozni.Protokoll: valahol eltévedtél a legtöbb pénzt elköltése/majd eltüntetése pont a te vezéred idejében volt jellemző.Na de bal-fék kapuvári itt nem erröl van/volt szó.Megj: olv. el: a kevesebböl történő elosztást "kormánypárti és ellenzéki szavazatokkal fogadták el"Tudodm a "megszavazo" ellenzéki tagok is komcsi ügynökök voltak”
 • 8. bal-fék 2008. április 18. 08:32
  „joco1 beköszönt! És megmondta a tutit! Milyen kitalált információról beszélsz Kránitzkám?! Tudod Te azt, hogy mi a kitalált? Hát az, amit a Molnár Csaba haverod "érvként" felhozott! Jellemző rátok, hogy a lényegről, vagyis arról, hogy a városunk szemét módon kevesebb pénzt kapott, arról nem beszélsz! Neked az mit számít? Neked csak az a lényeg, hogy minél kevesebb sikert érjen el a jelenlegi vezetés! Az ilyen, Hozzád hasonló bugrisok miatt buktátok el a helyi választásokat barátocskám, de ne reménykedj abban, hogy 2010-ben visszajöhettek, ugyanis akkor már nem lesztek párt! Eltűntök a süllyesztőben! Csak azokat a rendes balosokat sajnálok, akiket magatokkal rántotok a nihilbe, amit a "nagyvezír" haverotoknak köszönhettek! 500 millió protokoll? Ahhoz van eszetek! Szégyen!”
 • 7. joco1 2008. április 18. 06:10
  „3-4-6: hát érdekes egy érv rendszeretek van-ocsmány, tárgár szavak köritve egy kis kitalált "informácioval".A fenti cikk arrol szol, hogy megcáfoltak egy "állitást".Kapuváritól már megszoktam az ilyen és hasonló stilusu "verbális tojásdobálást", de amint olvashato,vannak még többen itt is a szélsőjobbos soproni "huggyos" "kossuthtériek" közül.Bocsi a többi jobbostól.”
 • 6. Kapuvári 2008. április 17. 17:51
  „Balosok! hazudtok reggel,délben,meg este! ettől már soha nem menekültök!”
 • 5. papesz 2008. április 17. 11:03
  „kaya ibrahim és társai?emlékeztek? én igen.mindenhol vannak korrupt faxok.”
 • 4. Kukor Ica 2008. április 17. 10:27
  „joco1, te egy tirpák vagy. Egy árva szavad sincs arról, hogy a patkány, korrupt, zuschlagos, öszödis, kabais stb. rabló banda kevesebb pénzt ad Sopronnak mint a többinek, te csak ezt a süket szoci dumádat nyomod, amire már az értelmesebb balosok sem vevők. Neked úgy látom mindegy mennyi pénzt kapunk, a lényeg az, hogy ne fideszes vezetés kapja. Téged nem bánt az az undorító betonbaszás, ami a Deák téren van? De gondolom neked tetszik, mert te is ahhoz a szűk helyi gyökérbandához tartzol, aki rábólintott. Egy vérbeli vörösszemű csicska vagy. Nem veszed észre mit csináltatok ti ezzel az országgal? Fletónak is csak ahhoz van esze, hogy saját cégének kedvezményes energiát adjon.”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soros Györgyöt bújtatta

Sopron - A 101. életévében járó Brandeisz Elzát második világháborús zsidó embermentéséért Yad… Tovább olvasom