Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Mokka – Egy héten át Sopronból jelentkezik a TV2 reggeli műsora

A Mokka Demcsák Zsuzsával és Vujity Tvrtkóval a város érdekességeit tárja ország-világ elé.

– Ha nem volnék pécsi, biztosan soproni lennék – mondja mosolyogva Vujity Tvrtko, a TV2 műsorvezetője, miután véget ért a tegnap reggeli adásidő. Műsorvezetőtársával, Demcsák Zsuzsával az aktuális hírek és témák bemutatásán túl ezen a héten a soproni és környékbeli különlegességekre fókuszálnak.

A Hotel Fagusban rendezkedett be a stáb, s miközben a teraszon egymást váltják az interjúalanyok a rögtönzött stúdióban és a parkban, a szálloda vendégei békésen reggeliznek a szomszédos étteremben.

Dolgozik a stáb a szálloda parkjában. Különleges öntettel készített salátát Nagy Attila konyhafőnök-helyettes a Mokkában. Fotó: Magasi
Dolgozik a stáb a szálloda parkjában. Különleges öntettel készített salátát Nagy Attila konyhafőnök-helyettes a Mokkában. Fotó: Magasi


– Évek óta kitelepülünk nyaranta, de az idei lesz a leghosszabb, tíz hétig járjuk az országot – tudjuk meg Susánszki Bence főszerkesztőtől. – Tulajdonképpen rejtett turisztikai értékeket keresünk, hiszen számos olyan szeglete van ennek az országnak, amiről a néző csak egy képeslapszerű benyomást őriz.

Mi az egyhetes kitelepülés során megmutatjuk a vendéglátók értékeit, hiteles információt adunk és reményeink szerint fel is keltjük az érdeklődést az adott település iránt. Mindezzel tartalmas szórakoztatást nyújtunk a nézőknek, s a visszajelzések azt igazolják, hogy jó úton járunk. Egy ilyen kitelepülést közel egy hónapos felkészülés előz meg, itt a helyszínen negyvenfős stáb dolgozik – árult el néhány kulisszatitkot a főszerkesztő.

A műsorvezetők sem bánják a vidéki kiruccanást. Demcsák Zsuzsa két gyermekét, Vujity Tvrtko egyik fiát hozta magával Sopronba. A délelőtti munka és az esti értekezlet között marad szabadidő, tegnap például a csokigyárban jártak, Zsuzsáék kirándultak, Tvrtko pedig sportbarátait kereste fel.

– Sopron nagy szeretettel fogadta a stábot, s mi szeretnénk ebből visszaadni valamennyit. A műsorokkal mások érdeklődését is felkeltjük a város iránt, s a feladatunknak ezt a részét nem is tekintjük munkának – mosolyog össze a két műsorvezető.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kombinált jegyet biztosít a GYSEV a VOLT Fesztiválra

Diákigazolvánnyal vehetők igénybe a kombinált jegyek. Tovább olvasom