Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Miss Saigon - Az előadás képekben

Az elmúlt hétvégén mutatták be Sopronban a Miss Saigon musicalt. Képriport.

Miss Saigon - Első szereposztás


Miss Saigon musical - Első szereposztás. Fotók: Sütő László Balázs

Miss Saigon - Második szereposztás

Miss Saigon musical - Második szereposztás. Fotók: Sütő László Balázs

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. muti58 2011. augusztus 26. 07:37
  „Tisztelt DONCHRIS ! Melyik darabban voltál Te statiszta,hogy ennyi marhaságot tudsz leírni? agy nagyon részeg voltál vagy a "mámortól" nem láttál. Amiket leirtál abból egy szó sem igaz. Nem szedték fel a gyeptéglát,nem terítették fel a lelátóra, amit Te láttál ha láttál az álca háló volt, ha tudod,hogy mi az? A pirósok nem csináltak semmi kárt mert nem a füvön dolgoztak. A külföldről érkező nézők azt sem tudják ki voltál a sok szereplő közül, tehát nekik mindegy,hogy voltál e a szinpadon vagy csak dolgoztál mint segédmunkás!! A legutolsó kijelentésed miszerint szálanként cseréled ki a megsérült füvet, szeretettel várnak a pályán hétfőn reggel.A segítség után lehet,hogy még emlékezni is fognak rád.”
 • 34. Gould1985 2011. augusztus 24. 20:40
  „Úgy vélem, meddő vitába torkolltunk. Ha ezt a rendezvényt gyepvédelmi szempontok alapján a TEURßco Hipermarket parkolójában rendezték volna, akkor a rengeteg autós lenne felháborodva, és ugyanez a 150 ember, aki most a füvet védi, panaszkodna, hogy milyen hangos volt a forgalom. Szerintem várjátok ki a végét, mi lesz a fű sorsa. Mindenki tudja, ez drága gyep, felújítani sem olcsó, de nyilván ezzel a tulajdonos tökéletesen tisztában volt és van is. Viszont tényleg ötleteljünk, szerény városunkban hol lehetne ekkora tömeget befogadó előadást színre vinni (nyilván nem éri meg állami támogatás nélkül 430 embernek játszani előadásonként, ezért ragaszkodjunk a nagy méretekhez)? Én a TEURßconál csinálnám. Olcsó lenne a Büfé...”
 • 33. brie 2011. augusztus 24. 18:35
  „Esős idő után egyetlen focimeccs is tönkreteheti a pálya gyepét. Gondolom a focicsapat is megoldja ilyenkor a gyepcserét, mi?”
 • 32. soproni 2011. augusztus 24. 13:46
  „Mennyi gyepszerető ember él városunkban :)))))Fogjatok össze és az elhanyagolt területeket (pl Jereván) önként szépítsétek meg !”
 • 31. SC 2011. augusztus 24. 11:35
  „"Nektek mindent odatesznek az orrotok alá, arra a meccsre mentek ki, amit nem Ti szerveztek, arra az előadásra jártok, amit nem Ti tesztek színpadra. Fizettek érte? Igen!"
  Ez nem értem...
  Mindenhol ez van.Pl:A szobafestőfestő elmegy, felméri a munkát,megveszi és odaszállítja az anyagot,kifesti a szobát,kitakarít és felveszi a fizetségét.
  Az előadás szervezőknek az a munkájuk,hogy az egészet lebonyolítsák,A-Z-ig.Mi ebben a nagy szám?Az a munkájuk.Azért kapják a fizetést.Ehhez értenek.Kínlódva nem szabad és nem érdemes dolgozni.Akkor váltani kell!
  A fűről eddig sem szóltam,nem is fogok.:-)
  A fociról is csak egy szót.Éveken keresztül 3 itthoni bajnokin megvolt a 14 ezres nézőszám.És ez bizony éveken keresztül így volt.”
 • 30. Donchris 2011. augusztus 24. 10:56
  „Tisztelt Szabadtér, a színészetet abba hagytam mert ez egyszeri volt és kihagyhatatlan, a gyepről pedig csak annyit hogy ha a SVSE egy eső áztatta , stoplikkal széttaposott pályát hagy maga után 1000 nézővel mely kb akkor nem veszteséges akkor a 14000 néző melynél e legolcsóbb jegy is 4000 Ft volt akkor szerintem van különbség. Én is szurkoltam a Matás Sopronnak, a Sopron FC nek, és a SVSE nek is. Ha legközelebb lesz ilyen szabadtéri koncert írj a rendezőknek hogy hol lenne érdemes megrendezni.
  Köszönettel!”
 • 29. szabadter 2011. augusztus 24. 10:03
  „27. Donchris 2011.08.24. 08:34 Ha ugyan olyan jó színész vagy mint kertész, hagyd abba, mert fogod sokra vinni. Most menj ki, és nézd meg a gyepet. Nem ugyan az, hogy a kertedben majd helyre jön egy fél év múlva, vagy jövő héten arra kellene használni a stadiont, amiért épült! Mégegyszer és utoljára szólok hozzá, MÁSHOL is lehettél volna színész, MÁSHOL is megnézték volna az igentisztelt külföldiek is, MÁSHOL is élvezte volna bárki, akinek erre van igénye. Nekünk erre a rossz magyar focira van igényünk, (még ha ez sok sznobnak csípi is a szemét) a futballnak épített stadionban !!!”
 • 28. mindigatutit 2011. augusztus 24. 09:46
  „akkor hajrá!fényképet majd küldjél:)”
 • 27. Donchris 2011. augusztus 24. 08:34
  „Tisztelet Hozzászólók, és játszottam a darabban és elmondhatom hogy milyen a fű állapota, ahol közlekedtek az építő munkások, és ahol voltak az öltözőink onnan felszedték a gyeptéglát és a nem használt lelátóra terítették,és nagyjából azokon a részeken ment tönkre a fű ahol pirotechnikai elemek voltak. A Musicalre buszokkal jöttek külföldről megnézni feliratosan és a f..bookon írták hogy mennyre tetszett nekik a város és a műsor.Ha ez a pár négyzetméter fű ekkora reklámot csinált ennek a városnak amire most nagyon ráfér a marketing akkor én ha kell magam megyek ki és fűszálanként kicserélem a pályát mert SOPRONért mindent!!!!”
 • 26. soproni 2011. augusztus 24. 07:24
  „24.Végre egy értelmes hozzászóló :) A leírtak sajnos teljesen megfelelnek a valóságnak .Hol bújkáltál eddig ? :)”
 • 25. szabadter 2011. augusztus 24. 07:22
  „Úgy látszik, nem voltam elég érthető! Nem azzal van a baj, hogy meg lett rendezve ez az egész akármi, hanem azzal, hogy hol! Nem érdekel a TZ nyeresége, de ha már itt csinálta a szerencséjét, igen is hozza helyre ( ugyan olyanra, mint előtte volt), aküzdőteret. Sajnos egyre aggasztóbbak mint a gyep állapotáról, mint annak felújításáról szóló hírek. Még kirúgással is fenyegetnek stadionban dolgozó embert, ha fel meri emelni a hangját a helyreállítással kapcsolatban. Gátlástalan és cinikus TZ hozzáállása, sajnos lehet, hogy egész ősszel nem lehet arra használni a stadiont, amire épült! Három nap Vietnám miatt!!!”
 • 24. Gould1985 2011. augusztus 23. 22:11
  „Kedves Mindenki! Nagyjából 14 ezer ember volt kíváncsi erre a "parasztvakító" előadásra. Illetőleg csak néhány dolog a tönkrement fűvel kapcsolatban. Nyilván mindenki tudja, hogy ez sportgyep, amit általában gyeptéglából raknak le. Vagyis nem szükséges az egészet cserélni. Továbbá nem gondolom, hogy bármilyen szinten is összehasonlítható lenne a sport a kultúrával. Mindkét ág rendkívül rossz helyzetben áll, anyagilag és társadalmilag egyaránt. Tisztelni és becsülni kellene azokat az embereket, akik ilyen körülmények között is tesznek valami olyat, amit utána lehet szidni, becsülni, magasztalni, vagy kritizálni. Ezt a hozzászólók közül senki, SENKI nem teszi. Nektek mindent odatesznek az orrotok alá, arra a meccsre mentek ki, amit nem Ti szerveztek, arra az előadásra jártok, amit nem Ti tesztek színpadra. Fizettek érte? Igen! Mint az energia italért, a hamburgerért, a tankolásért, a nyaralásért. Lassan ideje lenne felfogni, hogy 100-150 ember kínlódása mellett nagyjából ennek a számnak a százszorosa örült az előadásnak, és szerette. Akkor hol a hiba? Egészen jó arány, én így látom! Ugyanez a megrögzött, but@ mentalitás lép életbe a Volt Fesztiválnál is, ahol párszáz ember rossznak vallja, több tízezer emberrel szemben. TZ-ről csupán annyit, mert olyat tenni, amiből profitja lehet. Megjegyzem, az előadás a Budapesti Operettszínház tulajdona, ők finanszírozták a díszletet, a szereplőket, a jelmezt, a technikát, egyben lett megvéve az előadás, de nyilván ezt minden mocskolódó tudja, hiszen tízből tíz ember itt színházi szakember, sport szakember, és szociológus, nomeg közgazdász... Gusztusos kis város vagyunk, saját magunkat zabáljuk fel, vegyétek már észre!”
 • 23. Sonnenschein_Manó 2011. augusztus 23. 18:44
  „Szerintem nem a népbutító musical a megfelelő kifejezés, a parasztvakítás inkább illik ide.”
 • 22. SC 2011. augusztus 23. 17:30
  „A darab nekem teljesen idegen,ez olyan mintha Vietnámban az István a királyt mutatnák be...
  A foci olyan amilyen,/remélem most felszálló ágon lesz/voltak szép évek,bizony voltunk nem egyszer 8-10 ezren is kinn. És nagyon sokszor 4-5 ezren.És ez nem is volt olyan rég,nem a hatvanas hetvenes évekről beszélek,amiben a darab játszódott.:-)”
 • 21. titáti 2011. augusztus 23. 17:11
  „Szabadternek

  Ebből a hozzászólásodból látszik, hogy fogalmad sincs miről szól a darab....”
 • 20. szabadter 2011. augusztus 23. 14:26
  „dina22 2011.08.23. 08:52
  Te szidhatod a színvonaltalan futballt, de tátott szájjal bámultad a szirupos ," tanulságos " , csodálatos, művészi és még sorolhatnám, de inkább népbutító musicalt. Nem írtam volna semmi ilyet, ha te sem személyeskedsz. Mégegyszer, nem sajnáljuk, mi focirajongók, de lehetett volna más alternatíva, amivel más érdekeit nem sértik. És gondolom másik helyszínen is szívesen művelődtél volna!!!”
 • 19. soproni 2011. augusztus 23. 13:21
  „Mi is a téma? A foci,a füvesítés,vagy Miss Saigon ? :)”
 • 18. skandi 2011. augusztus 23. 12:58
  „dina! Senki semmit nem irigyel. Én ezen a pályán 30 éve voltam először és remélem nem utoljára. Focimeccset nézni, mindegy, hogy milyen osztályban, a hangulat, a miliő, a társaság és a csapat miatt. Nehéz ezt az érzést olyan embereknek átadni, akik focit kizárólag a Sport TV.-be látnak, éppen átkapcsolva a Barátok Közt és a Megasz.r között. Küldök neked szívesen képeket a 80-as, 90-es, 2000-es évekből, hány embert is érdekelt a foci...Ebben a városban ( a jelenlegi vezetők közül ) sokan zsigerből gyűlölik a futballt és ami ezzel jár. Azért érdekes módon mikor 4000-5000 ember járt ki rendszeresen meccsekre, valahogy mégis ott voltak... TZ-vel semmi baj nincsen, de bizonyára azt már nem tudod, hogy a Raabersport Kft. hányféle jogcímen kap különféle támogatást és milyen összegekben... Meglepődnél. Nem vitatom, hogy örömteli ilyen esemény idehozatala, de azt ne felejtsük már le, hogy nem saját pénzből kellett ezt megkockáztatnia. Mondjuk, ha te akartál volna egy ilyen eseményt idehozni, kíváncsi vagyok megkapod-e ingyen a stadiont, meg hozzájárul-e a város a költségeidhez. A nézőszámokról meg ne nyissunk vitát, szombaton a Vasút pályán legalább kétszer annyian voltak, mint egy NBI-es női kosármeccseken, ráadásul azok ingyen vannak ( a férfimeccseken is többszörös nézőszám volt, mégis nagyságrendileg jóval kevesebb városi támogatást kaptak). Itt az elven van a hangsúly: ha szétb..ták a pályát, csinálják is meg. Ennyi. De ne azt ígérve, hogy kicserélnek mindent ha kell, mert ezt úgysem tudják teljesíteni, vagyis már eleve hazugság. Egy m2 gyep 1000-1500Ft. A focipálya 105x68-as. Ki lehet számolni, ez mennyi + munkadíj, földmunka stb. 20-30 millió alatt nem lehet megcsinálni. Ezt pedig nem tudják kigazdálkodni.”
 • 17. dina22 2011. augusztus 23. 12:26
  „Úgy féltitek azt a pályát, mintha a tiétek lenne. Az elmúlt években hány meccs volt ezen a féltett becses pályán, és hány szurkoló a lelátókon? Tipikusan a többe kerül a leves mint a hús esete. Eddig csak vitte a pénzt a fenntartás, most amikor hozna is valamit egyből megy a mocskolódás. Ez a magyar mentalitás, főleg a soproni. Ahelyett, hogy örülnénk annak végre valami történik a városban aminek haszna is van, mert azért mondjuk ki őszintén, ebből nem csak egy ember profitált, hanem az egész város.
  Legközelebb ha meccs lesz kíváncsi leszek hányan lesznek a lelátókon a becses és féltett pálya mellett...”
 • 16. mindigatutit 2011. augusztus 23. 10:50
  „" Egyébként egy teljes fűcsere 3-4 milla"-ugye most viccelsz?!
  "Amennyire tudtak vigyáztak a "szép ződ gyepre", amely használaton kívül van évek óta, csak a pénzt viszi folyamatosan.."-na persze ,a színpad biztosan berepült ,meg az autók meg úgy minden”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

123 millió forint bevétel a parkolásból

A sopron.hu legfrissebb adatai szerint az év első öt hónapjában 123 millió forint bevétel folyt be… Tovább olvasom