Kisalföld logö

2016. 10. 22. szombat - Előd 4°C | 13°C

Miss International: óriási sikert ért el, Top 5-ben a soproni Ötvös Brigitta - fotók

Brigitta álma valóra vált, bejutott az öt legszebb lány közé a Miss International szépségverseny nagydöntőjében Japánban. Fülöp-szigeteki lett a királynő.


15. 55 - A család büszke a lányukra

– Az interneten követtük a versenyt, amikor Brigi bejutott az öt legszebb közé, akkor kicsit elcsendesedtünk a meghatódottságtól – mesélte portálunknak Ötvös Attila, Brigitta édesapja.

Brigitta is tapsol a győztesnek. Fotó: MTI
Brigitta is tapsol a győztesnek. Fotó: MTI


– Végig szorítottunk, hogy ne legyen semmi baj. Bíztunk benne, hogy jól veszi az akadályokat. Nekünk az is hatalmas siker, hogy ilyen szép helyezést ért el. Ez minden csalódásért, lemondásért kárpótolja. Nehéz pályát választott, ezt kár is lenne tagadni. Most még nekünk is fel kell fognunk, hogy ő lesz a fiatalok példaképe.

Fotó: MTI
Fotó: MTI


Az édesapa hozzátette, várják már nagyon, hogy lányuk mielőbb hazaérjen Sopronba. S egy kis meglepetéssel is várják majd.

14. 40 - Összefoglaló

Magyar idő szerint kedden délelőtt tartották meg Tokióban a Miss International szépségversenyt. A világdöntőben hetvenhét ország legszebb lányai mérettették meg magukat.

Hazánkat, Ötvös Brigitta képviselte.

A soproni szépség a bemutatáskor, ígéretéhez híven, kalocsai mintás, magyaros ruhában vonult végig a zsűri előtt. A bikinis bemutató után, pedig a visszafogott, de elegáns estélyiben hozta élete nagy formáját.
A verseny előtt, biztatóak voltak az előjelek.

Több szépségversenyekkel foglalkozó oldal is a legszebbek közé sorolta az olvasók szavazatai alapján a soproni szépséget. Sőt, az egyik voksoláson sokáig a mezőny élén járt.

Reménykedhettünk akkor, amikor a műsorvezető azon tizenöt országot sorolta fel, amelyek képviselői bejutottak a tizenöt legszebb közé. Brigitta neve is elhangzott.

Aztán jött a titkon várt meglepetés, tovább lehetett fokozni az izgalmakat és a sikereket. Brigitta ugyanis tagja lett annak az öt főnek, akik reménykedhettek: övék lesz a korona.

A bő három órás show műsor végén kiderült, hogy a Miss International királynőjének a Fülöp-szigeteki versenyző választotta a zsűri. Második udvarhölgye újzélandi lány lett, az első pedig holland.

Brigitta összességében hatalmas sikert ért el, hiszen egy ilyen rangos világversenyen ritka, amikor magyar induló bejut a legszebbek közé.
– Csodálatos ez az ország, amint leszálltam a gépről megcsapott a pozitív kisugárzása a városnak – írta blogjában a soproni szépség.

– Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehettem. A lányok nagyon kedvesek és szépek. A szigetországban az ennivaló kicsit furcsa, nehéz megszokni a japán ételre való átállást. A szálloda viszont gyönyörű, hatalmas parkkal van körbevéve, ahol tavacska és kuckók vannak.

Brigitta, a tervek szerint már szerdán indul is haza, hogy aztán készülhessen a félévi vizsgáira.

13. 35 - Az eredmények

Újzélandi lány a második udvarhölgy, az első udvarhögy a holland versenyző.

A Miss International 2013 győztese a Fülöp-Szigetek legszebbje lett.

A győztes lány
A győztes lány


Brigitta is szép eredményt ért el, bejutott a TOP 5-be.13. 15 - A soproni lány az első ötben

Minden esély megvan arra, hogy Brigi megnyerje a versenyt. 

Brigitta először angolul, majd magyarul köszönte meg, hogy ott lehetett Japánban.12. 37 - Brigitta a döntősök között

Brigitta a legszebb tizenöt lány egyike
Brigitta a legszebb tizenöt lány egyike
12. 30 - Kezdődik az eredmény hirdetés11. 50 - Lányok estélyiben

Megvolt a bikinis bemutató, a különdíjak átadása. A versenyzők, most estélyiben mutatják meg magukat.

Brigitta estélyiben
Brigitta estélyiben


11. 16 - Különdíjak

A kosztümruhák versenyét Aruba legszebbje nyerte meg.

A Barátság díjat az újzélandi versenyző kapta, a Miss Internet pedig egy makaói lány lett.

A legfotogénebbnek a litván indulót választották.

10. 30 - Bikiniben a lányok

Megtörténtek a bemutatkozások. Brigitta, ahogy ígérte kalocsai mintás, magyaros ruhában köszöntötte a nézőket, a zsűrit.

Most a bikiniben vonulnak végig a lányok a kifutón.

Brigitta Bikiniben
Brigitta bikiniben


Korábban írtuk:

Az élő közvetítésen ön is nyomon követheti a Miss International Japánban tartandó nagydöntőjét. A szigetországban 77 ország legszebb lányai között dől el, hogy melyikük fejére kerül a korona, s kik lesznek az udvarhölgyek.

 A szépségverseny döntőjének élő közvetítése, kedden délelőtt fél tíztől ide kattintva érhető el >>A soproni Ötvös Brigittának előzetesen jók az esélyei, ugyanis több szépségversenyekkel foglalkozó oldal is a legszebbek közé sorolta az olvasók szavazatai alapján a soproni szépséget. Sőt, az egyik voksoláson - maga mögé utasítva a világ 77 országának legszebbjeit - sokáig a mezőny élén járt.

Brigitta az elmúlt héten érkezett meg Japánba.

"Csodálatos ez az ország, amint leszálltam a gépről megcsapott a pozitív kisugárzása a városnak. Nagyon boldog vagyok,hogy itt lehetek. A lányok nagyon kedvesek és szépek. A szobatársam Miss Iceland lett, aki nagyon közvetlen és kedves. Máris megtaláltuk a közös hangot:) - fogalmazott Brigitta.

Az első napunk pihenéssel, ismerkedéssel telt de a második naptól a program nagyon sűrű és sokszínű. Az emberek nagyon kedvesek, ahogy kilépünk a buszból máris képeket készítenek rólunk.

Az ennivaló kicsit furcsa, nehéz megszokni a japán ételre való átállást. A szálloda viszont gyönyörű, hatalmas parkkal van körbevéve, ahol tavacska és japán kuckók vannak - nyilatkozta a soproni szépség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos gázolás a Pozsonyi úton Sopronban - fotó

A helyszínen életét veszette az a férfi, akit egy autó gázolt el kedden este Sopronban a Pozsonyi… Tovább olvasom