Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Miniszteri elismerés 38 év munkájáért

Sopron - Harmincnyolc éves munka elismeréseként miniszteri elismerő oklevélben részesült Dombóvári Istvánné, az Egyesített Szociális Intézmény mentálhigiénés munkatársa az idősek napja alkalmából.
1969 óta dolgozik az Egyesített Szociális Intézmény Balfi úti részlegében Dombóvári Istvánné, akit Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter oklevéllel tüntetett ki a csaknem négy évtizedes munka elismeréseként.

– Fiatalon kimaradtam a gimnáziumból, később munka mellett érettségiztem – emlékezik vissza Dombóvári Istvánné. – Édesanyám után én is a Balfi úti otthonban helyezkedtem el. Családunkban hagyománya van az elesettek segítésének. A mentálhigiénés csoport megalakulását és tevékenységét a kezdetektől segítem, jelenleg asszisztensként működök közre.

A kitüntetett jó empátiával bír, szereti az otthonban végzett munkát. Mint mondja, az idősek nagyon hálásak, igazán baráti, szeretetteljes a kapcsolatuk. Sok programot, közös kirándulást szerveznek, melyen örömmel vesznek részt a lakók. – Úgy gondolom, a mostani kitüntetést – mely a több évtizedes munkám elismerése – az édesanyámnak köszönhetem, aki megszerettette velem ezt a hivatást – zárja a kitüntetett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Novembertől indul a zöldjárat – elszállítás bejelentésre

Sopron - A zöldhulladékot előzetes bejelentés alapján november elsejétől szállítják el Sopronban. Az… Tovább olvasom