Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 23°C Még több cikk.

Minden soproni körzetben lesz LMP-jelölt

Az LMP elhatárolja magát a szélsőjobboldali nézetektől és kritikus a Fidesz hatalmi politikájával szemben - mondta el Szakács Gyula, a párt megyei elnöke.

– A Lehet Más a Politika nem keresett és nem kötött szövetséget más pártokkal, önálló pólusként fog indulni a választáson – jelentette be hétfői tájékoztatóján Szakács Gyula, az LMP megyei elnöke.

– Az elmúlt négy év bebizonyította, hogy helyes a párt irányvonala. Sopronban is más, emberközpontú szemléletre van szükség. Miközben nagyértékű, látványos beruházások folynak, a lakossági terhek növekedtek, a közbiztonság, a tömegközlekedés, az önkormányzati lakások állapota tovább romlott. Változtatni szeretnénk.

Az LMP elhatárolja magát a szélsőjobboldali nézetektől és kritikus a Fidesz hatalmi politikájával szemben – mondta el Szakács Gyula, aki a párt jelöltjeit is megnevezte. Az LMP listavezetője továbbra is Bebesi József, aki jelenleg is önkormányzati képviselő.

1. vk.: Husla Szilárd, 2. vk.: Szakács Gyula, 3. vk.: Fülöp Johanna, 4. vk.: Böröcz Zsolt, 5. vk.: Bella Péter, 6. vk.: Lendvai Eszter, 7. vk.: Princzes Róbert, 8. vk.: Németh Erika, 9. vk.: ifj. Kustor Tamás, 10. vk.: Bebesi József, 11. vk.: Sasvári Csaba, 12. vk.: Farkas Imre.

Önálló polgármersterjelöltet az LMP nem állít, választóiknak azt ajánlják, független jelöltet válasszanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult a Virágfüzér Óvoda Nagylózson

A növekvő gyermeklétszám miatt kibővítették az óvodát Nagylózson. Tovább olvasom