Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 4°C Még több cikk.

Minden ami fa - kezdődik az innoLignum

120 kiállító és számos program várja mindazokat, akik kilátogatnak az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Kiállítás és Vásárra. A rendezvény szeptember 9-11-ig tart Sopronban.


Az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Kiállítás és Vásár ingyenes programsorozat lelkét képezi maga a szakvásár, amelyen idén több mint 120 kiállító fogadja az érdeklődőket nyolcezer négyzetméteren. A standokon a fa legkülönbözőbb alakjaiban, felhasználási formáiban vagy az őt megmunkáló gépekben, szerszámokban jelenik meg.

I. Országos Faesztergályos Napok

A fával kapcsolatos ismeretek újraértelmezésében segít a Magyar Amatőr Faesztergályosok Klubja is. A rendezvénnyel egybekötött I. Országos Faesztergályos Napokon bebizonyítják, hogy még a fahulladéknak titulált anyagból is csodás tárgyakat lehet alkotni.

A standokon a fa legkülönbözőbb alakjaiban, felhasználási formáiban vagy az őt megmunkáló gépekben, szerszámokban jelenik meg.
A standokon a fa legkülönbözőbb alakjaiban, felhasználási formáiban vagy az őt megmunkáló gépekben, szerszámokban jelenik meg.


Számos konferencia segít megérteni a fa kapcsolatát többek között az innovációval, marketinggel, klímavédelemmel. A bemutatókon a közönség közelebbről megismerkedhet a 3D szkennelés és 3D nyomtatás technológiájával, a mechatronikával, vagy a digitális robothelikopterekkel.
Szeptember 10-én, pénteken, élőzenés táncesten is megmozgathatja magát minden lelkes látogató, a hangulatot az Old Boys garantálja.

Erdei ismeretterjesztő gyermekprogram

Szeptember 11-én, szombaton a kiállítás ideje alatt Erdei ismeretterjesztő gyermekprogram várja az MKB Arénába érkező gyermekeket és szüleiket, így a rendezvény kortól függetlenül igazi élménnyel kecsegtet.

Kivételes esemény tarkítja még a naptárat, ugyanis az innoLignummal egy időben ünnepli a Nyugat-magyarországi Egyetem sportegyesülete, a SMAFC, fennállásának 150. évfordulóját. Ünnepi rendezvényükkel állítanak méltó emléket régre visszanyúló sikereiknek, szeretettel látva minden emlékezni vágyót vagy sportkedvelőt.

XIII. Szüreti Napok

A programban bővelkedő napok kellemes lezárását kínálja a leghűségesebb város. Szeptember 10-12. között a XIII. Szüreti Napokon zenével, tánccal és a környék jellegzetes boraival koccintva ünneplik, hogy a szőlőkben ismét elkezdődhetett a munka az értékes nedűért.

Olvasóink írták

  • 3. theresa 2010. szeptember 24. 08:49
    „voltam kint, mióta elvitte az a győri cég a nagygépeseket, elég gyenge már ez itt. igaz a szervezők mindent próbálnak megtenni, de hát, csak ez maradt, játszóház:) na jó, sok jó reklámcucc és repi anyag volt, osztogatták is bőven:)))”
  • 2. kumpala 2010. szeptember 07. 18:32
    „"120 kiállító és számos program várja mindazokat, akik kilátogatnak az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Kiállítás és Vásárra."... DE HOVA? HOL LESZ? Nehéz lett volna pontosabban fogalmazni, ha már ismeretet terjesztünk?”
  • 1. Hozzászóló 2010. szeptember 06. 14:04
    „Tudja valaki, hogy mi lett a perrel, amit az anno más néven futó vásárt szervező cég akasztott a város nyakába miután elvitte Pestre a programot?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jubilál a soproni egyetemi sportegyesület

Jeles jubileumhoz érkezett a Nyugat-magyarországi Egyetem sportegyesülete. Tovább olvasom