Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Milliomos baseballosok

Siófokon soproni siker született az egyik ismert üdítőital-gyártó cég által szervezett ügyességi játék döntőjében. Az öttagú csapat ötmillió forintot nyert.
(illusztráció)
– Az országos játékra megfelelő számú kupakokkal lehetett jelentkezni. A több ezer nevező csapat közül előzőleg sorsolással húzták ki azt a szerencsés nyolcat, amely részt vehetett a Siófokon rendezett fináléban – avat be a részletekbe Boros Miklós, a soproni sikercsapat szóvivője. –

Takács Attilával, Kalmár Álmossal, Tirnitz Józseffel és Cziráki Zsófiával úgy döntöttünk, „Soproni Westwind" néven mérjük össze ügyességünket az első helyért. Rátermettségünket a legkülönfélébb mókás feladatok időre történő teljesítésével kellett bizonyítanunk: például nyolc perc állt rendelkezésünkre, hogy a medence aljáról felhozott puzzle darabokból összeállítsuk az üdítőital háromszor három méteres nyári jelképét. Ez nekünk 4 perc 40 másodperc alatt sikerült, minden idők legjobb csúcsát állítva föl ebben a kategóriában. Abban, hogy a többi ügyességi játékban is összeszokottan dolgozva, igen jó idővel vettük az akadályokat, valószínűleg közrejátszott az is, hogy valamennyien tagjai vagyunk a soproni baseballcsapatnak.

A legjobbaknak járó ötmillió forintot a soproniak testvériesen szétosztották. Mint mondták, a baseballcsapat támogatására is fordítanak valamekkora összeget, mert nemrég ismeretlen személyek feltörték az Anger réti sportpálya szertárát, s felszerelésük zömének nyoma veszett.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Asztma okozta az elítélt halálát?

Vizsgálóbizottság indult Sopronkőhidára. A szigorúan őrzött fegyház és börtönben azt kell a… Tovább olvasom