Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Milliók a könyvtár fejlesztésére

A Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) soproni központi könyvtár százötvenmillió forintot nyert  fejlesztésre.
A Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) soproni központi könyvtárában tegnap háziünnepség keretében hirdették ki a Nemzeti Kulturális Alapprogram intézményi könyvtárak fejlesztésére kiírt pályázatának helyi eredményét.

– A NYME központi könyvtára az elmúlt évtized alatt közel százötvenmillió forintot nyert különböző pályázatokon – mondta elöljáróban dr. Mastalír Ernőné, a könyvtár igazgatója. – Most – hatmillió forint értékben – a Nemzeti Kulturális Alapprogram informatikai szakmai kollégiuma könyvtárak számára kiírt pályázatán járt sikerrel az intézmény. Ennek köszönhetően öszesen négy kar, hat intézet, ezen túlmenően az egyetemmel szoros munkakapcsolatban álló Erdészeti Tudományos Intézet, az MTA Geodéziai és Geofizikai Kutatóintézete, s az Országos Erdészeti Egyesület könyvtára gazdagodott új számítógéppel és programmal. A speciális szoftver a katalogizálásban, továbbá az oktatói és a kutatói munkában segíti a szakembereket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

II. Henrik és Becket története

Nem a főszereplőkön és a rendezőn, hanem leginkább néhány mellékszereplő haloványabb teljesítményén múlott, hogy a Becket avagy Isten becsülete című Anouilh-színmű soproni premierje végül is nem sikerült abszolút tökéletesre. Nagy várakozás előzte meg Jean Anouilh: Becket avagy Isten becsülete című darabjának soproni színrevitelét.  Tovább olvasom