Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

Mesterséges családi délután szombaton Sopronban

A Liszt-központban ha nem is ezer, de többtucatnyi mesterség és hivatás mutatkozik meg egyetlen délután, szombat 14 és 18 óra között, miközben lesz bábszínházi előadás, társasozószalon, munkaruha-divatbemutató és még a liftben is kalandos kalapok várják a családokat.
Az a bátor kisinas, aki valamilyen szakma mesterének öltözik ezen a napon, ingyen bemehet a programokra. Támogatja a rendezvényt a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara is, a jelmezverseny díjait és az emléklapokat Horváth Vilmos elnök adja majd át az arra érdemeseknek. A Soproni Szakképzési Centrum több iskolája jelen lesz a délután során: a Handlerból asztalosok, fodrászok és szabólegények érkeznek, a Vas-Villá’-ból egy legórobotot és egy igazi autószerelőt, az idegenforgalmi iskolából pedig szakácsot hívtak. Sopronban élő és dolgozó iparosok és mesterek is bemutatkoznak, a Petőfi-iskolából a Figurás Banda táncokra tanítja az érdeklődőket.

A szombathelyi Mesebolt Bábszínház is műsorral érkezik, a Macskakő Gyermekmúzeum pedig elhozza a soproni „Zöld kő" meséjét és megtanítják a gyerekeket, hogyan kell a macskakőből díszburkolatot készíteni. Társasjátékok és vasútmodellek, munkaruha-bemutató, kézműves sütik is gondoskodnak a családi délután hangulatáról. 

2018.01.13, szombat - A programok sorrendje:

14:oo kapunyitás az 1000Mester közben

14.3o kanásztáncok

14:45 „A Zöld kő" meséje

15:oo Munkaruha divatbemutató

15.3o botos táncok

15:45 „A zöld kő" meséje

16:oo Bábszínházi előadás

17:oo Eredményhirdetés és oklevél átadás

17:3o Üveges táncok

17:45 „A Zöld kő" meséje

18:oo Kapuzárás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: ki kell állni a munkavállalókért

Póczik Roland, az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje tartott sajtótájékoztatót Sopronban. Tovább olvasom