Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Megvertek, megloptak egy férfit Sopronban - két gyanúsított rendőrkézen

A soproni nyomozók a társaság két tagját rövid időn belül elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. Harmadik társukat még keresik.

A rendőrség ügyeletére arról érkezett a bejelentés, hogy Sopron egyik szórakozóhelye előtt, 2014. június 13-án 5 óra 30 perc körüli időben, egy férfit megvertek és eltulajdonították mobiltelefonját, valamint sapkáját.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a férfit egy háromfős társaság támadta meg. A bántalmazás során a férfit többször arcul ütötték, megrugdosták, közben baseball sapkáját elvették.

A sértett a földre került és amikor rendőri segítséget akart kérni a nyakában lévő mobil telefonjáról, a támadók azt is elvették tőle, majd a sapkával és a telefonnal távoztak a helyszínről. A védekezésre képtelen sértett a bántalmazás során töréses sérüléseket szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A soproni rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként beazonosították a támadókat és a személyleírások alapján rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható háromfős társaság két tagját.

A Soproni Rendőrkapitányság a 40 éves és a 25 éves soproni lakosokat csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra. Harmadik társuk ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki - közölte a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasznosul a volt szovjet laktanya Fertődön

A finiséhez érkezett A városközpont megújítása Fertődön elnevezésű projekt. Tovább olvasom