Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Megújult az edzőterem

Sopron - Elkészült a soproni Turris SE asztalitenisz-szakosztály edzőterem-felújításának első üteme. Örömteli továbbá, hogy ősztől mindkét csapat eggyel magasabb osztályban szerepelhet.

Húsz évre kapta meg a Turris SE a soproni Kőszegi úti tornacsarnok bérleti jogát a várostól. Az egyik feltétel az volt, hogy az egyesület három éven belül teljesen felújítja az épületet. A közelmúltban végeztek a nyílászárók cseréjével, a tetőszerkezet kijavításával, valamint a külső homlokzat rendbetételével. A munkálatok mintegy tízmillió forintba kerültek.

Fülöp József, a szakosztály vezetője a Kisalföldnek elmondta, a következő évben – határidő előtt – szeretnének végezni a belső munkálatokkal. Így az öltözők, a parketta felújításával, a falak festésével, valamint a fűtés korszerűsítésével. – A célunk az, hogy a játékosainknak, valamint az amatőröknek is megteremtsük a nyugodt játék és versenyzés hátterét – folytatta a Fülöp József. – Az ősszel kezdődő bajnokságban a két csapatunk eggyel magasabb osztályban – az NB II-ben, illetve az NB III-ban – szerepelhet. Emellett mi szervezzük a soproni városi asztalitenisz-bajnokságot, ahol részt vesznek a nagycenki és a sopronkőhidai játékosok is. Egy-egy alkalommal hat asztalt tudunk felállítani, így egyelőre nemzetközi versenyeket nem tudunk szervezni. Az azonban bizonyos, hogy az októberi 24 órás asztalitenisz-gálára a Kőszegi úton kerül sor.

P. Horváth László

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült a szennyvízcsatorna

Röjtökmuzsaj–Ebergőc - Mintegy 350 millió forintból elkészült Röjtökmuzsajon és Ebergőcön a… Tovább olvasom