Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Megszűnt a soproni idegenforgalmi igazgatóság

Az idegenforgalmi igazgató szerint korrekt megállapodást kötött Nyerges Ferenccel, a Pro Kultúra Kht. igazgatójával.
A jelek szerint megszűnt az előző városvezetés által létrehozott idegenforgalmi igazgatóság, amelyet Almássy László vezetett. Munkaszerződését közös megegyezéssel szüntette meg Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Kht. igazgatója.

– Az új városvezetésnek más elképzelése van Sopron idegenforgalmával kapcsolatban, ezért okafogyottá vált az idegenforgalmi igazgatóság – válaszolta érdeklődésünkre Nyerges Ferenc. – Ezért december 31-i hatállyal – közös megegyezéssel – megszüntettük Almássy László munkaviszonyát. Asszisztense pedig átkerült a Tourinform irodába, ahol hiányzott egy munkatárs. Arról egyelőre nincs tudomásom, hogy milyen konkrét terve van a városvezetésnek a város turizmusával, marketingjével kapcsolatban.

Almássy László higgadtan vette tudomásul a döntést. – A közös megegyezéssel korrekt megállapodás született mind Nyerges Ferenccel, mind pedig Simon István alpolgármesterrel – mondotta a volt igazgató. – Természetesen tiszteletben tartom, hogy az új városvezetésnek más elképzelése van. Talán csak annyi a megjegyzésem, hogy szerencsésebb lett volna, ha valakinek át tudom adni az ügyeket, de ez már nem az én kompetenciám. Több ajánlatot kaptam a köz- és a magánszférából is, de még nem döntöttem el, hol folytatom.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábítószerfogás: 14 fiatal ellen indult büntetőeljárás

Marihuánás cigaretta alapanyagából mintegy kilónyit foglaltak le a rendőrök Sopronban és Fertődön. Tovább olvasom