Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Megszűnik a többszöri sorban állás

A sopronkőhidai postán csütörtökön helyezték üzembe azt az informatikai rendszert, amelynek segítségével minden munkafolyamat számítógépre kerül. Így csökkenhet a hivatal zsúfoltsága, emelkedhet a szolgáltatások színvonala.
A sopronkőhidai tanpostán tegnap telepítették a szakemberek az új informatikai rendszert.
A sopronkőhidai postahivatal korszerűsítése része egy átfogó fejlesztési programnak, amelynek célja, hogy a posta az uniós csatlakozás előtt új fejlődési pályára állhasson. Országosan várhatóan mintegy 4100 munkahelyet korszerűsítenek.
Zsuppán Géza, a soproni regionális igazgatóság logisztikai igazgatóhelyettese érdeklődésünkre elmondta, az úgynevezett IPostákon megszűnik a többszöri sorban állás, több küldemény feladása, vagy készpénz-átutalás esetén nem kell összesítést készíteni, a feladóvevényeket géppel érvényesítik, készpénzfizetési számla kiállításakor csak az ügyfelek adatait rögzítik, a többi adatot, valamint a nyugtát a számítógép kinyomtatja. A rendszer új szolgáltatása, hogy a küldeményeket nyomon lehet követni, azokról néhány percen belül részletes információt adhatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százezres veszteségek

Fertőhomok és környéke a soproni régió fontos zöldségtermesztő vidéke. A földművelők szerint az… Tovább olvasom