Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Megszerették a Kisalföldet

A soproni régióban Strasznerné Gröschl Zitáék lapunk idei ötszáza-
dik új előfizetői. A kétgyermekes család immár harmadszor kerül
a Kisalföld hasábjaira.
– A korábbi években csak esetenként szoktuk megvásárolni a Kisalföldet – kezdte történetüket Strasznerné Gröschl Zita kétgyermekes családanya. – A helyzet az utóbbi időben változott meg, amikor a munkából hazaérkező férjem rendre rákérdezett: van Kisalföld? Főképpen azután, hogy kétéves kislányunkkal, Júliával szerepeltem a „Megkérdeztük olvasóinkat" című rovatban, amikor is a Petőfi téri mélygarázs ügyében kértek véleményt. Jó érzés volt, hogy a szülők és a barátok megemlítették, láttak bennünket az újságban. Második alkalommal nagyobbik lányunk, a négyéves Dóra is a Kisalföld hasábjaira került. Emlékszem, éppen óvodába készülődtünk, amikor láttam, Dóra átölelte kishúgát, Júliát, s mondta: „Anyuci, anyuci, mi úgy szeretjük egymást..."

Megkapó volt a látvány, azonnal le is fotóztam őket, majd elküldtem a lapnak is a képet. Nagy örömöt  jelentett, hogy néhány napra rá viszontláthattuk gyerekeinket az újságban. Azt hiszem, ez is közrejátszott abban, hogy megszerettük a lapot. A tartalmát is változatosnak, sokszínűnek találtuk; miként az is szimpatikus benne, hogy korrekten, s többnyire a kisemberek szemszögéből foglalkozik a közélet kérdéseivel. Különösen becsüljük a lap tárgyilagosságát: nem megy el sem balra, sem jobbra. Ezért is határoztunk úgy, előfizetünk a Kisalföldre.

– Korábban többnyire a Pannóniával szemközti újságosnál vettem meg a lapot. Ott igen kedves az elárusító. A középkorú, picit erősebb testalkatú hölgy mindig mosolyog, csöppet sem tolakodó, mégis árad belőle az emberség, a szeretet. Mindenkihez akad egy-két jó szava – folytatta Zita. – Most azonban házhoz hozzák a lapot, s részesülhetünk azokban a kedvezményekben is, amelyeket a lap biztosít az előfizetőknek – összegezte az előnyöket az anyuka. – Például megrendeljük a szakácskönyvet, amelyet olcsóbban kap meg az előfizető. A különbözetből majd kesztyűt veszünk a lányoknak, úgyis jönnek a hidegebb hónapok.

– Másrészről azért is gondoltunk az előfizetésre, mert rádöbbentem, semmi konkrétabbat nem tudok szűkebb környezetem életéről. Márpedig minden téren jó lenne, ha képben lennénk – vette át a szót Straszner Gábor családfő, vállalkozó. – A rokonságban különben van már előzménye a lap iránti hűségnek: a nagynénikémék Budapestre költöztek, és mindig megkérnek bennünket, amikor látogatóba megyünk hozzájuk, vigyünk Kisalföldet. Eddig is teljesítettük a kívánságot, most majd egész hónapokat átívelően ismerkedhetnek meg hajdani életük színterének mindennapjaival... S hogy mit szeretnék többet látni a lapban? Nos, most építkezünk, a legkülönbözőbb barkácsötleteket bizonyára nemcsak mi, hanem sokan mások is szívesen fogadnák, legyenek azok belsőépítészeti vagy ház körüli vonatkozásúak. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Máshol áll meg a busz

Sopronban a vidékről érkező autóbuszok utasai bosszankodtak: ugyanis a busz nem állt meg a Csengery… Tovább olvasom