Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Megszámlálhatatlan program a soproni Szakmák Éjszakáján - fotók

Nyitott iskolák, tanműhelyek és vállalkozások, szakmai bemutatók és megszámlálhatatlan program jellemzi az idei Szakmák Éjszakáját.
Nyitott iskolák, tanműhelyek és vállalkozások, szakmai bemutatók és megszámlálhatatlan program jellemzi az idei Szakmák Éjszakáját, amit Sopronban pénteken fél hatkor a Fáy-iskolában nyitottak meg. Este tízig lehet csatlakozni! Közel száz program közül választhattak az érdeklődők a Soproni Szakképzési Centrum hat iskolájában, tanműhelyeiben, telephelyein és a csatlakozó üzleti partnerek helyszínein.

Minden korosztály megtalálhatta a számára érdekes eseményt ezen az estén: gyerekek vagy akár felnőttek is kipróbálhatták  a különböző szakmákat, az eszközöket, a gépeket, a szerepeket. A Soproni Szakképzési Centrum a fertődi,  kapuvári és soproni szakképző iskolái népszerűsítésére, képzési kínálatának interaktív, színes, szórakoztató programokon keresztül történő bemutatására törekedett a szervezés során.

A nyitórendezvényt 17.30 órakor a Soproni SZC Fáy András Közgazdasági, Üzleti és Postai Szakgimnáziumában tartották, az eseményt Firtl Mátyás országgyűlési képviselő nyitotta meg, köszöntőt mondott Simon István alpolgármester és Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. 
 
Fotók: Magasi

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

E heti: soproni MSZP kontra Fidesz - A munkavállalókkal kapcsolatban üzenget egymásnak a két párt közleményben

Tovább olvasom