Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Megnyílt a 17. Ligno Novum faipari kiállítás és vásár

Sopron - Megnyitotta kapuit a 17. Ligno Novum – Wood Tech Sopronban az arénában és a környékén felállított csarnokban. A faipari kiállítás és vásár holnapig várja az érdeklődőket.
Megkezdődött a Ligno Novum – Wood Tech asztalos-, faipari és erdészeti szakkiállítás és vásár, melyet tizenhetedik alkalommal, immár bizonyos, hogy utoljára rendeznek meg Sopronban. – Százhetvenhárom kiállító jelenik meg termékeivel a vásáron – mondta el Czibula Miklós, a szervező Program Kft. ügyvezetője. – Körülbelül felerészben magyar vállalkozásokról beszélhetünk, de vannak ausztriai, cseh, ír, lengyel, német, román, svájci, szlovák és szlovén résztvevők is.

Mivel a kiállítás fejlődése megtorpant, szakmai befektető bevonása vált szükségessé, ezt azonban csak a rendezvény elköltöztetésével sikerült megoldani. Mint ismeretes, 2008-tól a Ligno Novumnak már a főváros ad otthont, a Hungexpo területén kétévente tartják majd meg a vásárt. A rendezvény ma 10–18, holnap 10–16 óráig várja az érdeklődőket.

Csonka Imre István, a rendezvény szervezési jogát megvásárló X-Meditor Kft. kiállításigazgatója elmondta, mert a nagy kiállítóknak nem felelt meg az infrastruktúra, ezért távol maradtak a rendezvénytől. A kft. a jövő évtől kezdve már Budapesten rendkívül színvonalas vásárt kíván szervezni.

Cristian Hach egy harminctonnás fekvő hasítógép működését mutatja be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízezer forinttal kevesebbet adott ki az automata?

Sopron–Budapest - Egy soproni házaspár állítása szerint tízezer forinttal kevesebb készpénzt… Tovább olvasom