Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Megidézik Cserhátit

A soproni Petőfi Színház művésznője, Keresztes Ildikó is részt vesz a Cserháti Zsuzsa emlékére Budapesten rendezendő ma esti jótékonysági emlékkoncerten. Az Erkel Színház műsorára nem voltak vevők a kereskedelmi tévécsatornák.
Keresztes Ildikó: A tehetséges fiatal zenészekért is énekelnek.
A magyar könnyűzenei élet olyan kiválóságai, mint Charlie, Szulák Andrea, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Zsédenyi Adrienn – s köztük a soproni teátrum Emerton-díjas színész-énekes művésznője, Keresztes Ildikó – nagyszabású koncerttel adóznak a júliusban 55 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Cserháti Zsuzsa emléke előtt. Az Erkel Színház ma esti programját azonban csak azok láthatják, akik személyesen is ellátogatnak a fővárosi teátrumba A hírek szerint a televíziós csatornák ugyanis nem közvetítik az eseményt.

– Jól ismertem és szerettem Cserháti Zsuzsát, nagyra értékeltem művészetét – nyilatkozta lapunknak Keresztes Ildikó. – Zenésztársaimmal Cserháti dalait fogjuk előadni. Több olyan dal is felcsendül, amelyet együtt énekel majd a szereplőgárda. Cserháti Zsuzsa iránt érzett tiszteletünk jeléül valamennyien lemondunk a honoráriumról, így a jegyeladásból befolyó összeg a fiatal tehetséges zenészek támogatására létrejött alapítványba kerül.

Azt pedig a kollégákkal együtt sajnálatosnak tartjuk, hogy – az alacsonyra jósolt nézettség miatt – a kereskedelmi csatornáknak még ingyen sem kell a Cserháti-emlékkoncert, s a közszolgálati médium sem mondott még határozott igent a sugárzásra. Márpedig az országban nagyon is szerették Cserháti Zsuzsát, a rajongók bizonyára örömmel fogadták volna a közvetítést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másfélszeresére nő Sopron

Sopron – reményeim szerint – a jövőben „tudásközpontként” lesz ismert, egy… Tovább olvasom