Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Meghalt egy feketemunkás Ausztriában - Autóval vitték a szombathelyi kórházba

Azt nem tudni, miért nem hívtak mentőt az Ausztriában balesetet szenvedett magyar férfihez. 80 kilométert tettek meg vele egy furgonnal Szombathelyig.
 A TV2 Tények című műsorának információja alapján súlyosan sérült férfit vittek be egy furgonnal a Markusovszky kórházba egy héttel ezelőtt. Újra kellett éleszteni, ám az ezt követő műtétet nem élte túl.

A Nyugat.hu a TV2 stábjával kereste fel a férfi Szombathelyen élő élettársát, aki megerősítette az információkat. Az asszony elmondta, hogy párja 5-6 alkalommal vállalt munkát egy Sárvár környéki székhellyel rendelkező vállalkozónál, aki egy Szombathelytől kb. 80 kilométerre, Ausztriában található településre szállította a munkásokat - írja a nyugat.hu.

A TV2 Tények című műsorának információja alapján súlyosan sérült férfit vittek be egy furgonnal a Markusovszky kórházba
A TV2 Tények című műsorának információja alapján súlyosan sérült férfit vittek be egy furgonnal a Markusovszky kórházba


A szerencsétlenül járt férfi szobafestőként dolgozott. Információink szerint kb. 4 méter magasból zuhant le. Lábsérülései mellett súlyos medence- és további belső sérüléseket szenvedett. Azt nem tudjuk, miért nem hívtak hozzá mentőt, ami helyett betették egy furgonba és 80 kilométert tettek meg vele Szombathelyig. Ide már válságos állapotban érkezett. Az életéért sajnos hiába küzdöttek az orvosok - műtét közben meghalt.

A teljes írás itt érhető el >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

NYME: a jövőben időben megérkeznek a fizetések

A tervek szerint még a héten megkapja a Nyugat-magyarországi Egyetem az 1,5 milliárd forintos… Tovább olvasom