Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Megdőlt villanyoszlop

Sopron - Hónapok óta áll ferdén a Balfi utca 164. számú ingatlan előtt egy majdnem kidöntött, közvilágítást szolgáló villanyoszlop. A polgármesteri hivatal már megrendelte javítását, vagy ha szükséges, cseréjét.
– Mind a rendőrség, mind az áramszolgáltató elvégezte a helyszíni szemlét a balesetet követően – mondotta Taschner Kurt. – A rendőrség a még ott lévő Audi alapján kiderítette a károkozó személyét, a szolgáltató pedig szemrevételezéssel megállapította, hogy a villanyoszlop nem dőlt ki, csak ferdén áll, tehát nincs vészhelyzet. Azóta hónapok teltek el, de semmi sem történt, illetve annyi, a közelmúlt szélviharai még jobban megdöntötték az oszlopot. Az áramszolgáltató érdeklődésemre azt válaszolta, nincs közük a Balfi utcai villanyoszlopokhoz, mert az önkormányzat tulajdonát képezik. Kérdezem: akkor ki cseréli ki az oszlopot? Megvárják, míg kidől?

A kérdéseket továbbítottuk a polgármesteri hivatalba, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy nem egyedi problémáról van szó, a gépjárművezetők sok esetben rongálják meg a villanyoszlopokat. Csak az említett területen három esetben vált szükségessé az intézkedés. A körforgalomnál egy balesetveszélyes oszlopot már eltávolíttattak, a másik két esetben pedig intézkedtek a javítás vagy az esetleges csere érdekében.

Ezt a Balfi utcai villanyoszlopot hónapok óta nem sikerült visszaállítani eredeti állapotába vagy kicserélni.

Olvasóink írták

 • 3. látó 2008. március 25. 15:33
  „Kedves Stef!

  Tudhatnád "el...t" országunkban felelős sosincs! Legfeljebb bűnbak, meg néhányan akik jól járnak...
  Üdv: a süllyedő hajóról”
 • 2. stef 2008. március 25. 10:55
  „Úgy látszik a Balfi út (nem utca, hiszen egyik településröl egy másikba vezet, magyar nyelvtan!) az Önkormányzat tehetetlenségének legszebb példája marad! Lásd az út volt macskaköves szakasza. Itt 3 hónapja semmi nem történik a ködösítésen kívül! Lassan eltünik-összetörik az is amit a kivitelezök beépítettek. A kritikán aluli járdaminöségröl meg csak annyit: ki lesz a felelös, ha valaki balesetet szenved?”
 • 1. röhej 2008. március 25. 08:38
  „bruhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszüntették a sebességkorlátozást

Fertőboz - Megszűnt Fertőboz belterületén a sebességkorlátozás, a járművek így újra 50 kilométer per… Tovább olvasom