Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Megalakult a kulturális tagozat

Nagycenken tegnap megalakult a Fidesz–MPSZ megyei kulturális tagozata. Elnökükké Szarka Lászlót, tiszteletbeli elnökké pedig Szokolay Sándort választották. Az eseményen részt vett Pálinkás József, a kulturális tagozat országos elnöke is.
Pálinkás József
A szélesebb értelemben vett kultúra területén dolgozó, mintegy száz megyei értelmiségi tegnap Nagycenken megalakította a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség megyei kulturális tagozatát. Az alakuló ülésen részt vett Pálinkás József, az országos tagozat elnöke is, aki elmondta, hogy Miskolc és Pécs után harmadikként jött létre az országban a Győr-Moson-Sopron megyei szervezet.
– Azok az értelmiségiek a tagjaink, akik a szövetséghez való tartozással egyértelművé kívánják tenni a politikai hovatartozásukat – mondotta a volt miniszter. – Rajtuk kívül azonban még számosan vannak, akik részt vesznek a szakértői munkában, hozzájárulva a polgári oldal kultúrpolitikájához.
Pálinkás József úgy véli, a tagozat – hiteles tagjaival – segítheti a konzervatív értékek terjesztését, és nagy mértékben hozzájárulhat a Fidesz politikai sikeréhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rejtélyes detektívtörténet

Az ausztriai News hetilapban fényképes riport jelent meg egy bécsi magánnyomozóról, aki a lap… Tovább olvasom