Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Még többet a hallgatókért

Nyugat-Magyarország - A Nyugat-magyarországi Egyetemen a hallgatókat nemcsak diákoknak, hanem munkatársaknak is tekintik. Mindez ösztönzőleg hat a tudás befogadására is.

– Az NYME az oktatói-hallgatói viszonyt illetően különlegesen jó helyzetben van – fogalmazott dr. Faragó Sándor, az egyetem rektora. – Hagyományaink jóvoltából az oktatók és a diákság közötti kapcsolat emberibbé válik. Mindez alapfeltétele annak, hogy a hallgatók jól vagy még jobban érezzék magukat nálunk. A szakmai kontaktusnál pedig hangsúlyos szerepet kap a bizalom: a diákok tanulmányaik során mindig és mindenkor számíthatnak oktatóik segítségére.

– Komoly beruházásaink révén hallgatóink mind a tíz karunkon – Sopronban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Szombathelyen és Székesfehérváron – XXI. századi körülmények között tanulhatnak – folytatta a rektor. – A különböző laborfejlesztések – közte a nyelvi, az informatikai, a kémiai és így tovább – a képzési paletta teljességét érintik. Ezen túlmenően – ingyenes számítógép-használattal – a campusokon hallgatói tereket hoztunk létre, amelyek jó alkalmat teremtenek a hallgatói közösségek kialakulásához, a diákság önszerveződéséhez is. A hallgatói önkormányzatok megfelelő elhelyezéséről is gondoskodtunk.

Említést érdemel, hogy valamennyi egyetemi városunkban felújított vagy épp újonnan épített és diákhotelekben lakhatnak az albérleti díjhoz képest kedvezőbb árakon a hallgatók, akik bizonyos karokon – például Sopronban és Mosonmagyaróváron – védett természeti, botanikus kerti környezetben lévő campusokon végezhetik egyetemi tanulmányaikat.

Olvasóink írták

  • 2. valaki13 2008. december 05. 17:30
    „igen!!!!!!!!!!!!!!! -s finanszírozzák a b...l....f.....asz HÖK vezetőik afrikai buliját is!!!!! - bár az ösztöndíjakat meg nem fizetik hallgatói információk szerint időben ki, de ez nem számít!!!”
  • 1. FREDDY/S 2008. december 05. 13:46
    „...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felvételi információk

A Nyugat-Magyarországi Egyetem karainak felvételi információi: Tovább olvasom