Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

Még lehet jelentkezni a soproni Ki Mit Tud?-ra

A fiataloknak szóló soproni tehetségkutatóra, a XV. Városi Ki Mit Tud?-ra március végéig lehet jelentkezni.

44 nevezés érkezett eddig a XV. Városi Ki Mit Tud?-ra. A legtöbben verses és táncos produkciókkal jelentkeztek a tehetségkutatóra, de lesz aki bűvészmutatványokkal vagy kémiai kísérletekkel próbálja majd lenyűgözni a zsűrit.

A 7-14 éves korosztálynak meghirdetett rendezvényt Dugovits Valéria hívta életre Sopronban, az egykori Gyermek- és Ifjúsági Központban. A meghirdetett kategóriák évről-évre változnak, és követik az aktuális igényeket.

Idén április 12-én lépnek színpadra a fiatalok, a Liszt-központban. Délelőtt 9 órától az ének, hangszeres zene, néptánc, modern tánc és aerobic kategória nevezői mutatkoznak be.

Ezeket a produkciókat Demcsák Ottó Harangozó-díjas táncos és koreográfus, a Soproni Petőfi Színház tánctagozatának vezetője, Varjaskéri Anita táncpedagógus, a Pendelyes Kulturális Egyesület egyik alapítója és Rázó Emőke, a Horváth József Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanára értékeli majd.

15.00-tól pedig a vers, próza, színjátszás és egyéb kategóriák nevezői következnek, az előadásokat szintén háromtagú zsűri véleményezi, név szerint Molnár Anikó, a Soproni Petőfi Színház színművésze és színitanodájának vezetője, dr. Vig Péter, a Nyugat-Magyarországi egyetem docense, az egykori Fintor Színpad vezetője, és Savanyu Gergely, a Soproni Petőfi Színház színművésze és színitanodájának tanára.

A Ki mit tud?-ra az iskolákban, a Pro Kultúra honlapján és a Liszt-központban megtalálható nevezési adatlapon lehet jelentkezni, ennek határideje március 31.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisalföld Contact Day: sikeres élet a céljuk - fotók

I. Kisalföld Contact Day elnevezéssel karrier- és vállalati napot rendezett az NYME… Tovább olvasom