Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Meddig tart az értelmetlen háborúskodás?

Sopron - Ma körülbelül kétszer annyit költ a város a sztárügyvédekre, mint amennyit az egészségügyi alapellátás területén szeretnének megtakarítani – jelentette ki Biczi László, az MSZP önkormányzati képviselője.
– Fodor Tamás, Sopron polgármestere által megbízott ügyvédi iroda összes beadványát elutasította az ügyészség az elmúlt héten – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Biczi László, az MSZP-s önkormányzati képviselő. – A legutóbbi, csütörtöki közgyűlésen tájékoztatást kértünk az ügyekkel kapcsolatban, ehelyett vádbeszédet kaptunk. Lehet azt mondani, hogy ez csak az első félidő, de aki józanul gondolkodik, azt mondja:

elég volt és ne a perekre költse a város a pénzét.
Meglátásunk szerint a város a sztárügyvédekre kétszer annyit költ, mint amennyit az egészségügyi alapellátás átszervezésével megtakaríthat. Pártállástól függetlenül kérek mindenkit, hogy gondolkodjon el, vajon mindannyiunknak jó ez?

Biczi László zárásul kifejtette, párbeszéd kellene a barikádok emelése helyett. Az MSZP soproni szervezete bármikor kész a párbeszédre és az értelmes vitákra is.

Olvasóink írták

 • 4. joco 2007. december 04. 17:13
  „HÁT: ha csak a fele igaz a különbözö "balsiker" dijaknak, hát akkor tényleg "megérte" uj önkormányzatot választani.”
 • 3. Dr Szalma Miklós 2007. december 04. 14:51
  „Tisztelt WOMBATS Úr vagy Hölgy!
  Helyesen havi 800 000,-Ft + Áfa, ezen túlmenően az önkormányzati bevétel tevékenységünk alapján - ideértve az elhárított követeléseket is - 1,6-1,8 Md Ft volt. Egyebekben minden óráról és percről kimutatást adott irodánk az önkormányzatnak. Juttatásaink között "sikertelenségi díj" nem szerepelt. Ha kívánja, természetesen minden önkormányzattal kapcsolatos bevételünkbe betekinthet irodánkban, mint ahogyan a megbízás teljes ideje alatt az összes velünk kötött szerződés megtalálható volt a neten (szerintem most is) Az ügyeket pedig nem Szalma ügyvéd intézte, hanem irodánk négy ügyvédje (szakértelemtől függően).
  Az értékbecslés és a jog két külön szakma, nem illik összekeverni a kettőt. Fontos mindig az, hogy vélmeény mindig adatokra és pontos információkra épüljön, mert ez a biztos tudás. Ha bármi érdekli, csak kérdezzen.”
 • 2. bee 2007. december 04. 14:03
  „Wombat, ha csatolsz ügyvédi megbízási szerződét elhiszem :) Egyébként tűzoltó vagy?”
 • 1. Wombats 2007. december 04. 13:17
  „Igen, de a teljes valósághoz hozzá tartozik 2 tény:
  1. Az alapellátási igazgatóság visszahívott igazgatója nem más, mint Biczi apósa
  2. Kérdezzék meg Biczit, hogy az ő regnálásuk alatt Szalma ügyvéd mennyiért látta el az önkormányzat jogi képviseletét?
  Elárulom, havi 1.000.000 Ft + Áfárt! Ennyiért asszisztált az összes olyan ügyhöz, mint pl. a majdani "Tűzoltólaktanya" épületének megvásárlása 200.000.000 Ft-rt (az értékbecslések szerint az épület maximum 120.000.000 Ft, egyébként meg még a Tűzoltóság szerint is alkalmatlan laktanyának....) és még sorolhatnánk!
  Legyünk már tényszerűek Biczi Úr!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepvárás Harkán

Harka - A harkai általános iskola tanulói, nevelői és szülői közösen készülnek az év legszebb… Tovább olvasom